Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

De origineelste geschenken voor je werknemers

Een organisatie draait niet zonder werknemers. Heb jij een goed team die elke dag voor je paraat staat en wil jij hen in de watten leggen? Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor de feestdagen of gewoonweg je werknemers in het zonnetje wilt zetten, in deze blog vertellen wij alles over de meest originele geschenken voor jouw werknemers!

Een gepersonaliseerd cadeau voor je werknemers  DIY box

Wanneer je een organisatie bent met nog een klein team, zijn gepersonaliseerde cadeau’s ideaal en origineel om te geven. De werknemer voelt zich daarbij ook persoonlijk gewaardeerd, wat van invloed is op de motivatie en werkefficiëntie.

Weet je dat je een creatieve medewerker in het team hebt zitten die gek is op breien? Verras diegene met een persoonlijke DIY box, waarmee een poef gebreid kan worden met lontwol. Met onze wol heb je binnen no-time prachtige interieur items gebreid, waarvan je jarenlang kunt genieten. In alle DIY boxen zitten hoogwaardige en natuurlijke materialen en daarbij krijg je een patroon met alle instructies en een videolink om lekker aan de slag te gaan! Reken er maar op dat jouw creatieve werknemer zich gewaardeerd gaat voelen door dit cadeau!

Korting

Wanneer je boxen voor je medewerkers bestelt, krijg je bij ons (staffel)korting, wat geldig is vanaf 1 stuks. Bekijk onze website voor meer informatie: https://september18.nl/pages/groothandel.

Organiseer een creatief bedrijfsuitje op locatie voor je werknemers en brei een deken voor je team 

Een leuk waarderingscadeau voor je werknemers om te geven is een bedrijfsuitje. Daarbij vang je ook nog twee vliegen in één klap. Je waardeert namelijk je werknemers in dit teamuitje, maar het bevordert hierbij ook jullie teamband.

Zo kun je een leuk bedrijfsuitje op locatie organiseren, waar je samen creatief aan de slag gaat. Bijvoorbeeld door een deken te breien met het hele team. Heerlijk voor de koudere dagen!

Organiseer een online personeelsborrel

Een ander leuk origineel relatiegeschenk is een online personeelsborrel. Dit is extra handig als je veel personeel hebt die thuis werkt of vanuit verschillende locaties komt. Stuur naar het huis van je werknemers een kleine snack op, zoals een biertje, wijntje, fris of chips, zodat je echt een online borrelplank idee krijgt. Stuur daarnaast een DIY box op en ga aan de slag met het maken van je eigen borrelplank! Zo heb je ook nog eens een actieve bezigheid tijdens de online borrel en een leuk aandenken voor daarna.

Een online borrel is een leuke manier om met elkaar bij te praten. Daarbij kun je als werkgever meteen dit moment nemen om je waardering te geven. Zit iedereen klaar vanuit huis? Ga dan creatief aan de slag met de diy-box en borrelen maar!

Geef DIY-pakketten cadeau

Een DIY-pakket is misschien wel het origineelste cadeau wat je kunt geven aan je werknemers, vooral als deze creatief zijn. Je werknemers kunnen hun creatieve ei kwijt en daarbij maken ze ook nog eens iets wat leuk is om te hebben.

Verras het hele team met een leuke DIY box voor thuis, van September18. Zo bieden wij allerlei losse boxen aan die je als werknemerscadeau kunt geven aan je personeel. In onze boxen zitten alle materialen, instructies en video’s om prachtige toevoegingen voor het interieur of kledingkast te maken. Kies bijvoorbeeld voor onze borrelplanken, welke geschikt zijn voor iedereen!

Wil je boxen voor jouw medewerker(s) bestellen? Neem dan gerust contact met ons op voor (staffel)korting vanaf 1 stuks. Vul ons formulier in of bel op 0251750276.

Met welk geschenk ga jij je werknemers blij maken?

In onze blogs delen we inspiratie, tips, Do It Yourself ideeën en meer! Hartelijke groet X Sarah

Mis geen DIY moment

Word ook member van de snelst groeiende en tofste DIY Community van Nederland en België!

Maak kennis met ons

Benieuwd naar onze DIY boxen? Bestel een toffe losse box met alle materialen, patroon en video inclusief.

0