Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Dé ultieme vrijetijdsbesteding met pensioen

Veel mensen kijken ernaar uit, eindelijk met pensioen gaan en genieten van rust. Maar als het eenmaal zover is en je het afscheidsfeestje met je collega’s hebt gehad kan het wel eens moeilijk zijn om een nieuwe invulling van de dag te vinden. Want wat doen mensen als ze met pensioen zijn? En wat vind jij leuk om op te pakken?

Wanneer je met pensioen gaat, ga je eigenlijk een nieuwe levensfase in. Je kunt in deze fase dus nog echt veel van de wereld ontdekken. Activiteiten die je als gepensioneerde bijvoorbeeld kunt oppakken zijn: sporten, reizen, cultuur snuiven, als vrijwilliger werken, de lijst blijft maar doorgaan.

Vervelen hoeft dus absoluut niet! Wel is het belangrijk om iets te vinden wat jij leuk vindt en kunt oppakken. Een erg leuke activiteit is om DIY projecten op te pakken waarin je eigenlijk allerlei hobby’s samenvoegt. Met DIY projecten maak je namelijk iets zelf voor je eigen wooninterieur of kledingkast. 

Lees in deze blog alle pensioen tips voor leuke DIY projecten om te maken wanneer je met pensioen bent!

Borrelplankje van Mozaïek

Nu je met pensioen bent heb je vast en zeker wel eens wat mensen over de vloer die gezellig komen theeleuten. Een ideaal en leuk DIY project om mee te beginnen wanneer je met pensioen bent is het maken van een borrelplankje van Mozaïek. 

Je kunt er je gedachtes en creativiteit lekker in kwijt, kunt er je hapjes op neerleggen en daarbij staat het ook nog eens erg chique. In onze webshop vind je van dit project een losse box waarin alles zit wat je nodig hebt zoals de materialen, patronen en video instructies!

Borrelplankje van Mozaïek

Foto op hout

Veel mensen slaan op het klussen wanneer ze met pensioen gaan. Nu je wat meer tijd over hebt kun je namelijk net zo goed aan een ander project beginnen en dat is het opknappen van je huis of het herstijlen van je interieur!

Een leuke toevoeging aan je wooninterieur is een foto op hout. Je kunt deze zo persoonlijk maken als je wilt door een eigen foto te kiezen en daarbij geeft het een vintage chique uitstraling. Bekijk onze losse box in onze webshop en tover een unieke woon accessoire in elkaar met alle materialen en instructies die erin zitten.

Foto op hout

Maak jouw eigen woondeken

Nu je toch bezig bent met het project: Huis omtoveren, kun je net zo goed andere leuke woonaccessoires maken! Een leuk DIY project om aan te starten is het maken van een eigen woondeken van lontwol. 

Een woondeken van lontwol houd je heerlijk warm in de koude maanden en staat mooi in elke ruimte. Daarbij is het ook leuk om een zelfgebreide woondeken cadeau te geven!

Met het maken van een woondeken kun je het zo eigen maken als je wilt, doordat jij je eigen kleur kiest. In onze webshop vind je net zoals de andere DIY projecten hiervan ook een losse box waarin alles zit wat je nodig hebt. In welke ruimte ga jij je woondeken neerleggen? De huiskamer, slaapkamer of misschien de zolderkamer? Welke ruimte het ook wordt, je hebt geheid plezier in het maken van jouw eigen DIY woondeken. 

Maak jouw eigen woondeken

Glazen windlicht met raffia

Nu je bent overspoeld met DIY projecten die je kunt oppakken tijdens het vieren van je pensioen is het tijd voor de laatste sfeervolle DIY project die erg leuk en makkelijk is om te maken. Namelijk: Een glazen windlicht haken met raffia. 

Je haakt met dit project een toffe omslag met raffia voor een glazen windlicht en creëert zo meer sfeer dan ooit in jouw huis. Vraag je jezelf nu al af hoe je dit in elkaar zou moeten maken? September18 heeft voor dit project een volledige losse DIY box met materialen en instructies in de webshop. 

Neem snel een kijkje en misschien geniet jij binnenkort wel van jouw eigengemaakte sfeerlicht!

Glazen windlicht met raffia

DIY membership  

Ben jij na het lezen van deze tips voor de ultieme vrijetijdsbesteding met pensioen helemaal enthousiast geworden? Ben je toe aan een nieuwe hobby of wil je lekker creatief bezig zijn? Vind je het leuk om eigen woon- en modeaccessoires zelf te maken? Of ken je wellicht iemand die dit alle hartstikke leuk vind en zoek je nog een cadeautje voor een collega die met pensioen gaat?

September18 biedt hiervoor allerlei DIY Memberships aan. Zo hebben we bijvoorbeeld de DIY MembershipDIY Cadeau Membership en de Kids DIY Membership

Met een DIY membership krijg je maandelijks een DIY box met alle materialen, patronen en instructievideo’s ter waarde van € 45 voor € 29. We maken de box altijd vooraf bekend en je kunt altijd pauzeren. 

Bij het DIY Cadeau Membership krijgt de gelukkige ontvanger maandelijks een DIY box cadeau met alle materialen, patronen en instructievideo’s ter waarde van € 45 voor € 29. Je kunt kiezen voor een 3 maanden box of een 6 maanden box. Dit cadeau is erg bijzonder om te ontvangen, omdat de gelukkige echt zijn/haar creatieve ei erin uit kan. Dit is een cadeau om nooit te vergeten en erg persoonlijk!

Je kunt dit cadeau ook heel leuk combineren met een KIDS DIY Membership, zo kan jouw oud-collega heerlijk samen knutselen met de kleinkinderen. Deze boxen zijn speciaal ontworpen voor kids en rond bijna iedere schoolvakantie lanceren wij een speciale DIY box. Iedere box staat in het teken van de tijd van het jaar of een feestdag die er bijna aankomt zoals bijvoorbeeld Halloween en Kerst. 

Het KIDS DIY Membership stopt nadat je 4 seizoenen aan boxen hebt ontvangen. Deze Membership is verkrijgbaar voor € 59,- en je krijgt hierbij een Do It Yourself pakket Kids Krukje ter waarde van € 45,- cadeau. Alle kinderen zullen de grootste knutsel plezier ervaren samen met hun opa en oma met elke box die binnen komt!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Borrelplank van bamboe hout op tafel gemaakt met mozaïek steentjes in blauwtinten en wit.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0