Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Herstel van je burn-out met een creatieve box

In deze blog vertellen we je hoe creativiteit helpt bij het herstel van een burn-out. Zit je met een burn-out thuis? Of merk je dat je steeds meer stress ervaart en ben je bang voor een burn-out? Tijdens deze periode is het belangrijk dat je goed tot rust komt en uit je hoofd gaat. Werken met je handen werkt helend en kan helpen bij het voorkomen en herstellen van je burn-out.

Vaak heb je bij een burn-out te veel gewerkt met je hoofd en te weinig met het creatieve deel van je hersenen. Door deze weer te activeren kom je in een positieve flow. Daarnaast helpt iets maken bij het krijgen van een voldaan gevoel.

Onze DIY-boxen zijn zo gemaakt dat je direct zelf aan de slag kunt met een project. Hiermee creëer je echt even een momentje voor jezelf en ben je zo een uurtje of twee creatief bezig. Na afloop heb je een super tof interieur item waar je iedere dag met plezier naar kunt kijken.

Een leuke box om mee te starten is onze DIY woondeken. Na het maken kun je hier zelf heerlijk onder kruipen. Kies een kleur en ga aan de slag. We sturen een patroon mee en hebben ook een handige video voor je zodat je direct aan de slag kunt.

Waarom helpt creativiteit bij herstel burn-out?

Psycholoog Bea Jansen

“Met je handen iets maken met deze boxen van september18.nl zorgt voor meer balans. Je doet beroep op je verbeelding. In je werkgeheugen is dan minder ruimte om te piekeren bijvoorbeeld. Hierdoor kun je meer ontspannen.”

Gezondheidsdeskundige Hetty Crevecoeur | Gezondheidsdeskundige  (e.g. at Koffietijd) | Auteur Krachtvoer voor vrouwen

“Flow zoals het maken van een box van september18.nl is goed voor je; een scheppend proces brengt ontspanning en zet je centrale zenuwstelsel op de herstel stand (parasympatische deel).”

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Psycholoog Bea Jansen.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0