Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Interview en workshop op de KreaDoe

Interview

Joe joe, afgelopen week waren wij op de online KreaDoe. In de ochtend gingen we eerst op pad voor het interview met Sarah over September18.nl, haar hobby’s ;-), het initiatief voor KiKa en tips voor alle creatievelingen die ook aanwezig waren. Je kunt hier het interview terugkijken: 

Workshop 

In de middag gaven we vanuit het atelier van ZIJDAR & Zijdewinkel.nl LIVE een workshop aan bijna 160 deelnemers. Het was enig! Het materialen pakket is nog te koop en de workshop komt beschikbaar vanaf 7 juni. 

Pief paf poef! Met onze workshop Poef van lontwol maak jij in een handomdraai van XXL merino lontwol deze geweldige poef. Je breit hem met je handen, super easy en leuk! Met of zonder ervaring, iedereen kan aan de slag met twee kleuren lontwol, ivory en grey melange, twee neutrale kleuren die in ieder interieur zullen passen. Ga lekker aan de slag met onze workshop en voor je het weet plof je lekker op jouw handgemaakte poef!

Wil jij meedoen met deze workshop? Koop hier het workshop pakket!

Inhoud workshop pakket:

  • Lontwol Ivory
  • Lontwol Lichtgrijs
  • Kussenvulling
  • Patroon op papier
  • Geleverd in een mooie papieren zak

Dit najaar LIVE in Utrecht

Markeer ook alvast groot in je agenda de datum voor de fysieke KreaDoe! KreaDoe 2021 is van 27 t/m 31 oktober 2021 in Jaarbeurs, Utrecht.

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0