Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Kerst knutselen met kids – kerst kids box

Glitters en lichtjes, twee woorden die onlosmakelijk zijn verbonden met kerst wat ons betreft. Een heel toevallig zijn dit ook twee ingrediënten van onze toffe kerst kids box, twee stolpjes maken!

Deze DIY speciaal voor kids is bedacht door onze Ratna, die naast haar werk voor September18 ook nog voor de klas staat en dus precies weet wat kinderen kunnen. Deze DIY is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of drie, dat wil zeggen samen kun je dan lekker gaan knutselen. Vanaf een jaar of zes kunnen kinderen zelfstandig aan de slag met de box. Heerlijk aan de slag met kerstboompjes en sneeuwvlokjes, een hele fijne activiteit voor de kerstvakantie bijvoorbeeld. 

De kerst kids box is een hele leuke, complete box waar alles in zit wat je nodig hebt voor twee van die hele leuke stolpjes:

  • houten plaat met voorgestanste figuren
  • kunstsneeuw
  • tube glitter lijm in wit
  • tube glitter lijm in groen
  • 2 groene kerstbomen
  • klein LED licht op batterijen

Dus dit is een bericht aan alle hulp Sinterklazen: zoeken jullie nog een mooi schoencadeau voor creatieve kids, bestel de kerst kids box hier! Dan kunnen de lieve, zoete kindjes lekker aan de slag om straks het huis te versieren met deze geweldige stolpjes!

Ratna maakte met haar kindjes Jill en Morris deze box en dit gezellige knutselmomentje legden zij vast ter inspiratie en ook gewoon voor de gezelligheid. Bekijk de video hier: 

Houden jouw kid(s) ook zo van knutselen? 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Een jongetje knutselt samen met zijn opa de kerst DIY van september18.nl aan de keukentafel.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0