Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Leuke actie van september18.nl in Max Magazine

Mijn oma van bijna 97 is helemaal trots!

Want wij staan met September18.nl met een mooie WIN actie in het leuke blad Max Magazine, hét wekelijkse tv-magazine van Omroep MAX. 

Knus thuis knutselen 

“Sarah Ruijter is het creatieve brein achter de creatieve onderneming September18. Daarmee voorziet ze in de behoefte van mensen die het superleuk vinden om creatief bezig te zijn, maar geen professional of ervaren hobbyist zijn. Aan de hand van kant-en-klare patronen en duidelijke video filmpjes coacht het team van September18.nl u van A tot Z door het project heen. Voor € 29,- per maand ontvangt u maandeliks een DIY (Do It Yourself) box met daarin alle benodigdheden voor het nieuwste project. Ook kunt u een losse DIY-box bestellen. Meer informatie, inspiratie en DIY-boxen vindt u op september18.nl.”

Win actie 

Maak 10 x kans op een DIY box woondeken breien. 

Zo doet u mee 

Bel naar 0909-5010596 (slechts € 0,60 per gesprek). Per post kan ook: stuur een kaartje naar MAX Magazine o.v.v. September18-DIY, Postbus 277, 1200 AG Hilversum. Of online via maxmagazine.nl. Deze actie loopt 4 t/m 17 januari. 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

DIY pakket met 5 kilo lontwol voor een XXL bedsprei.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0