Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Geef een creatief membership cadeau!

Aan de slag met een cadeau membership

September18 is een maandelijkse DIY box, ofwel een Do It Yourself box. En daarmee maak je iedere maand iets leuks voor je huis, voor je tuin of een fashion accessoire. 

En daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een deken breien, hout branden, kaarsen dippen, kortom allemaal leuke en creatieve projecten. Alles wat we sinds september 2018 hebben gedaan zie je hier bij onze creatieve boxen historie.

Schaaltje gegoten met de Jesmonite DIY box met het poeder, vloeistof, pigmenten, bekers en roerstaafjes op tafel.

Alles compleet!

En alles wat je nodig hebt, zit in de DIY box. Zowel de gereedschappen zoals een houtbrander, breinaalden, een haaknaald als een lijmpistool als de materialen waarmee je werkt zoals lontwol of raffia of kaarsen of gietpoeder. Kortom het is een hele complete box. 

Daarnaast sturen we een patroon mee op papier in jouw box of je vindt deze in jouw September18 academy digitaal, en een video tutorial. En of je nu ervaring hebt, of niet, het lukt altijd. Dus wij helpen je er stap voor stap doorheen. 

Ook voor een ervaren haakster of viltster zit er altijd wel een technische uitdaging in, dus je kunt heel veel eigen variatie toevoegen.

3 of 6 maanden cadeau

Zo’n Do It Yourself box kun je ook cadeau geven aan iemand anders. Bijvoorbeeld aan je moeder die jarig is, een collega die met zwangerschapsverlof gaat of een tante die met pensioen gaat. Je kunt online een cadeau membership afsluiten, je kunt kiezen voor 3 maanden of voor 6 maanden. 

Dus de ontvanger krijgt 3 boxen of 6 boxen. De eerste box kies je zelf, dat is je welkomstbox. Je krijgt van ons een e-mail en daarin vragen we je waar we de eerste box heen sturen, naar jou als gever of direct naar de ontvanger. 

Als je het leuk vindt doen we er ook nog een kaartje bij. En verdere praktische informatie vind je ook in deze mail.

Een keukentafel vol met materialen voor de aquarel techniek.
Lichtroze lontwol met dikke XXL houten breipennen, een gebreid krukje en houten schaapje.

Het stopt automatisch!

Dit membership sluit je in één keer af, voor drie of zes maanden. En het stopt ook automatisch, daar hoef je niet over na te denken. We maken iedere 18e van de maand de nieuwe maandbox bekend, dus dan weet je al een beetje wat je gaat doen. En afhankelijk of je 3 of 6 maanden mee doet, krijg je 3 of 6 projecten thuis gestuurd. 

Wil je meer weten over dit cadeau membership, laat het dan gerust weten via info@september18.nl. We hopen dat je net zo enthousiast bent als heel veel andere members van September18 om lekker mee te doen met ons cadeau membership!

Geef een creatief cadeau met september18!

Geef een DIY cadeau membership! De CREATIEVE VERRASSING voor iedereen!

Vindt degene waarvoor je een cadeau zoekt het zelf erg leuk om te knutselen, DIY opdrachten te starten en heerlijk op te gaan in een project? Dan is onze DIY membership een erg uniek en geschikt cadeau om te geven.

Met ons DIY membership geef je een abonnement cadeau waarin je iedere maand een knutsel box krijgt toegestuurd met allerlei leuke DIY projecten. Hierbij zitten ook de instructies en video’s in en hoeft degene helemaal niet ervaren te zijn in de verschillende knutseltechnieken.

Je geeft iemand hiermee rust en creativiteit cadeau! Het abonnement stopt automatisch! Dus daar hoef je jezelf geen zorgen over te maken.

De eerste box kies jij! Je kunt kiezen uit de deken of het krukje. Dit is de eerste box. De daaropvolgende 2 of 5 boxen zijn een verrassing en maken we iedere maand op de 18e bekend.

Na het aanmelden ontvang je van ons een e-mail waarin we jou om informatie vragen waar bijvoorbeeld de eerste box naartoe mag, het e-mail adres van de ontvanger en nog wat praktische zaken.

 

X Sarah

 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Gewoon Jans knutselt lekker aan de keukentafel met haar aquarel box.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0