Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Samen maken we er iets moois van!

Een halve eeuw geleden was het heel normaal. In de jaren 60 en 70 kregen mensen meer vrije tijd, het ging weer beter met de economie en uit Amerika kwam een nieuw winkel type overgewaaid, de bouwmarkt. Materialen om je eigen dingen te maken voor huis en interieur lagen in de schappen en er werd vrolijk op los geklust. Vervolgens werd het met de komst van computers en internet weer makkelijker en sneller om dingen te bestellen. Gemak dient de mens en zo ook de doe-het-zelver. Maar waar haal je nog dat unieke exemplaar vandaan, als iedereen hetzelfde kan bestellen uit China. Juist, dan gaan we weer massaal aan de DIY! 

Zoals we vorige week op de heerlijke Creative Life beurs zagen, uniek is hip! Anders dan anders, niet hebben wat een ander ook heeft, dat is wat we vandaag de dag willen. Over unieke exemplaren gesproken… Ogenschijnlijk zijn sommige van onze maandboxen met een vaststaand ontwerp. Maar schijn bedriegt! Wij ontvangen iedere maand weer heel veel foto’s met resultaten van onze members. Iedereen maakt er weer iets heel anders van. Zo wij soms net dat zetje dat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan. Wij leveren het idee en de materialen, onze members gooien er hun eigen sausje overheen! Zo tof! 

Deze maand staat in het teken van Dip Dye, een techniek waarbij je sowieso altijd iets unieks krijgt. De inschrijving voor de box van deze maand sluit iets later dan normaal, vanwege een hele toffe publicatie in een magazine. Tot 10 april kun jij je aanmelden als nieuwe member en meteen meedoen met de Dip Dye Zijden kussenhoes! Zien we je snel?!

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Foto: de variant op de Maart22 box van member Hanneke Quirijns – Verhoeven. 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Een dip dye van zandkleurige verf op een zijden kussenhoes.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0