Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Knopen en verven van een zijden sjaal

In Juni21 gaan we met onze members een Tie dye zijden sjaal verven! Deze super leuke sjaal verf je zelf in de magnetron!

In je haar, om je hals, als riem; je kan het zo gek niet bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat laten wij jou graag de komende dagen op Instagram zien (@september18.nl)

Zijde is jouw best friend 

Zijde is heel fijn voor jouw huid en haren. Zijde bestaat voor 100% uit eiwitvezels, net als onze huid en haren. Ook als je snel last hebt van jeuk of opvliegers, is zijde jouw “best friend”. Draag een zijden sjaal in je haren en ze worden automatisch gepolijst, en dat zorgt voor een mooie glans. Je kunt op zo’n sjaaltje ook prima slapen dus. Kom maar op met die zon en het strand; met de zijden sjaal van September18 zijn jouw huid en haren 100% beschermt! ☀️ Zijde beschermt namelijk tegen UV, terwijl het jouw huid laat ademen en zacht is voor jouw haren. Bijzonder hè?!

Kies je favoriete kleuren 

En het allerleukste: we hebben vier kleurencombinaties waaruit je kunt kiezen deze maand:
roze / oranje
zwart / grijs
rood / paars of
blauw / groen!

Meld je aan als member en mail je kleurkeuze vóór 1 juni naar info@september18.nl. Ontvangen we geen kleurkeuze van je, dan ontvang je automatisch zwart / grijs.
Zijn ze niet enig?! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0