Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Wat gaan we maken in november?

Je eigen DIY advent huisje!

In november gaan we altijd aan de slag met een leuke kerstdiy. Deze keer is dat dit super leuke advent huisje van papier maché. Deze kun je helemaal naar smaak versieren. Natuurlijk zitten er in de novemberbox diverse basismaterialen om je op weg te helpen. In de unboxing video laten we ze aan je zien.

November DIY box september18 advent huisje van papier machee om zelf te versieren en te knutselen.

Wat is een adventskalender?

Een adventskalender begint op 1 december en telt af naar kerst. Achter ieder luikje zit een chocolaatje verstopt. Nu komt deze adventskalender blanco binnen, maar natuurlijk kun je deze zelf voorzien van leuke cadeautjes. Tegenwoordig zijn er de gekste adventskalender verkrijgbaar. Van make-up tot wijn tot een spannende adventskalender voor in de slaapkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt verstopt in een van de 24 vakjes. 

Vanaf de 5e gaan we de adventskalender versturen. Je hebt dan de hele maand om de adventskalender klaar te maken voor 1 december. Je kunt deze vervolgens cadeau geven of bij je feesttafel neerzetten en aftellen naar 1e Kerstdag. 

 

Wat zit er in de novemberbox?

In de novemberbox vind je het DIY advent huisje van papier maché en een aantal basismaterialen waaronder:

  • Handletteringpen
  • Sjablonen handlettering
  • Houtenornamenten
  • Lontwol in wintertinten
  • Prikviltnaald
  • Sponsje
  • Glittergaren
  • Ijzerdraad
 
Hiermee kun je het huisje al heel leuk versieren. We geven je hieronder alvast een paar ideeën. 
November DIY box september18 advent huisje met cijfers 1 t/m 24.
Advent Huis DIY project beschildert met witte stiften, aftellen tot de kerst.

Handlettering

In de novemberbox vind je een mooie pen om te gebruiken voor handlettering en een aantal sjablonen. In de foto hierboven hebben we de sjablonen op de vakjes geplakt en met de handletteringpen duidelijker gemaakt. Maar je kunt met behulp van carbonpapier de sjablonen ook direct op de vakjes overtrekken. 

Daarnaast kun je de pen ook gebruiken om te tekenen op het adventshuisje. 

In de box zit een zwarte pen. @ik.ben.evelien heeft zelf een witte pen gebruikt om haar huisje te voorzien van een winters ontwerp. 

Schilder je huis!

Verzamel je restjes muurverf, vingerverf of houtverf en schilder je huisje helemaal in je eigen stijl zoals @vrolijkhaakmeisje heeft gedaan. 

Advent Huis beschildert door Vrolijk Haakmeisje als DIY voor kerst.
Deze advent kalander is geschilderd en omgetoverd tot rood - wit kabouterhuis.

Maak het huisje van de kerstman

@casa.crea.emilia besloot haar huisje te schilderen voor haar neefje. Is deze niet superleuk geworden? Wat zal ze in de vakjes verstoppen? 

Houtbranden

Let op: Het huisje is van papier maché. We raden niet aan om hierop te houtbranden. In de box vind je houten ornamentjes. Deze kun je gebruiken voor het houtbranden met de houtbrander uit de augustusbox. 

De houtbrander heeft leuke patroontjes, maar je kunt natuurlijk ook zelf een leuk design houtbranden. Trek een ontwerp over op de ornamentjes of werk uit de losse pols. Gebruik het smalle opzetstuk om het patroon te branden. Druk niet te hard om uitschieten te voorkomen. Ga liever nog een 2e keer over het ontwerp heen. 

Houten rendier gedecoreerd met houtbranden op een advent huis welke je zelf kunt knutselen.
DIY box Advent Kalender geborduurd met besjes en houtbranden techniek op een houten kerstbal.

Borduren

In de box vind je ook glittergaren en borduursjablonen. Je kunt de sjablonen direct op de huisjes borduren of borduurt ze eerst op een stukje karton of borduurstof en plakt ze dan op het huisje. 

Prikvilt kerstcadeautjes

In de box vind je een prikviltnaald, een spons om in te prikvilten en een paar kleurtjes lontwol. Hiermee kun je leuke figuren prikvilten zoals cadeautjes, kerstballen, een sneeuwpop of een kerstboompje. Voor platte figuren kun je koekstekers gebruiken. Prik de randjes goed mee om de vorm erin te krijgen. 

Wil je 3D prikvilten? Bekijk dan even de voorbeeldjes in de academy. Begin met een bolletje ivory als basis en prikvilt hier een kleur omheen. Of in het geval van een kerstboom gebruik de fir mix. Pinterest staat ook vol met leuke ideeën en met een goed voorbeeld en een beetje geduld prik je zo een super toffe sneeuwpop of misschien zelfs een kerstengel om je huisje mee te versieren. 

Pakje geprikvilt met lontwol in het zwart met een gouden / wit draadje eromheen als strikje. Decoratie Advent Kalender.

Meedoen met deze box?

Onze members doen automatisch mee met de novemberbox en ontvangen deze vanaf 5 november in huis. Wil je een keertje overslaan, dan kun je eenvoudig pauzeren via je account in de September18 academy. Members hebben ook 10,- euro korting op losse boxen. Wil je als member een extra box bestellen om cadeau te doen? Dan kun je dus je memberkorting gebruiken. Deze staat automatisch geactiveerd als je ingelogd bent. 

Wil je ook member worden en mee doen met deze box? Meld je dan aan voor 1 november via deze link.Je mag dan ook direct een toffe welkomstbox uitkiezen. 

Een membership is ook een super leuk cadeau. We hebben een speciaal membership dat je cadeau kunt geven. Je ontvangt dan de deken of het krukje als eerste box en daarna nog twee maandboxen. Het abonnement stopt automatisch. 

Twijfel je nog over een membership? De box is ook los te bestellen zolang de voorraad strekt.

 

X Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

November DIY box september18 advent huisje met cijfers 1 t/m 24.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0