Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Week overzicht #14

Weekvlog

Hoooooi!

Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle kantoor spullen naar de tweede verdieping. WOW, wat een uitzicht!

En ondanks dat deze hele week weer in het teken staat van ziekenhuizen – zucht… – is het kantoor wel heel erg mooi geworden. En relaxed! Nog een paar puntjes op de i, en dan is het helemaal zoals we hadden bedacht.

Met ruimte voor onze bureaus, een mooie plek om video’s op te nemen, een relax hoek (slapen op de nieuwe bank die komt?!) en een giga tafel voor lunch, afspraken en workshops. YAY! En alle knutsel zooi kan in de knutsel kast.

De eerste workshop is al gedraaid, en Sarina vindt het nieuwe kantoor ook super mooi. Kijk je gezellig mee hoe mooi het is geworden?

Ps. in onze Facebook Community staan de items die we weg geven! Members krijgen dit gratis verzonden met hun volgende maand box.
https://www.facebook.com/groups/communityseptember18

De eerste kattenmand is al vergeven aan member Larissa 😉

Gezellig dat je weer mee kijkt naar deze behind the scènes vlog van Saar en Saar bij September18.

Xx Sarah en Sarina

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Sarah & Sarina op kantoor.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0