Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Zomerse DIY’s

Bij Do It Yourself denken we vaak ten onrechte aan de seizoenen herfst en winter. Lekker knus met een haakwerkje en een kop thee op de bank of onder je pas gebreide dekentje Netflixen. Super lekker natuurlijk, maar heb je ook wel eens aan typisch zomerse DIY’s gedacht? Zomerse DIY’s zijn natuurlijk accesoires die je in de zomer goed kunt gebruiken, maar ook projecten die snel en makkelijk zijn. In de zomer heb je vaak geen zin om je uren dagen weken in iets vast te bijten, omdat er vaak al genoeg leuks te doen is. Hallo zon!

Een echte zomer DIY is dan ook cyanotypie. Cyanotypie is fotografisch proces waarbij na ontwikkeling een cyaan-blauwe afdruk ontstaat. Onmisbaar is hierbij de zon! De zon belicht jouw afdruk en zorgt ervoor dat door middel van de cyanotypie mengsels later de afdrukken ontwikkeld worden. Super leuk om te doen met mooie zomerbloemen en bladeren. De afdrukken zijn uniek en zeer geschikt om mooie kaarten of wandversieringen van te maken.

Een ander voorbeeld van een zomers Do It Yourself project is het armbreien van een lounge deken. In de eerste instantie lijkt dit heel warm door de dikke wol, maar wol is warmte regulerend en daarnaast is dit een echt snel project. Vaak heb je binnen het uur je deken wel klaar! Dan kun je heerlijk op je lounge set ploffen met een welverdiende cocktail en als het wat afkoelt in de avond, sla je lekker je lounge deken om!

Onze Juni22 box is ook een typisch voorbeeld van een snel project. In een handomdraai zeefdruk je met een sjabloon goudverf op een toilettasje, even drogen en klaar! Een super leuk toilettasje voor mee op reis of om te gebruiken als project tasje voor andere DIY’s.

Word member en start in Juni22 met dit Toilettasje met gouden zeefdruk! Of bestel de losse box om eens een box uit te proberen!

Welke zomers project heb jij op de planning staan?

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Toilettasje bedrukt met een gouden zeefdruk, gevuld met zomerse producten zoals een zonnebril en olie.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0