Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

5 vragen aan Sarah

Wie is Sarah van September18?

Hi! De gezichten achter September18 is het duo Saar en Saar oftewel Sarah en Sarina. Vandaag vertelt Sarah iets meer over zichzelf.

Wil je ons beter leren kennen? Kijk dan onze wekelijkse vlog en volg ons op Instagram

Aaron laat serieus en Harvey heel grappig zijn Paasknutsel zien.

Wat is je favoriete diy op dit moment?

Mijn favoriete DIY van dit moment zijn de kids DIY’s omdat ik merk dat mijn kids het super leuk vinden om te knutselen en dit samen te doen. Ze kijken er zo naar uit, en het maakt het zo gezellig in huis!
We hebben de vakantie DIY’s, maar ook andere boxen zijn geschikt zoals de kaarsen dippen en zeep maken.

Wanneer vind jij tijd om te diy-en?

De tijd om te DIY-en voor mezelf is op kantoor (gelukkig haha) of bij onze collega’s zoals laatst bij Fröbel.
 
En in de middag of een zondag met de kids. Dan wel als we niet nog verjaardagen, voetbal enz. hebben. Het handigste als kleine Indy even slaapt.. anders kom ik wel handen te kort, maar anders lukt het ook wel.
 
Wat ik verder leuk vind, is dat wanneer ik een workshop geef ik ook even mee mag doen met een voorbeeld. Bijvoorbeeld een deken breien. Dan ben ik ook gefocust en daarna op de groep dus dat zorgt evengoed voor een ontspannen moment. Je kunt niet gestresst les geven zeg maar.
Sarah laat een van haar DIY projecten zien, een gevilte Sinterklaas.
Sarah van September18 laat haar gehaakte ringetje zien samen met Jill.

Welke diy heb je geprobeerd, maar is echt niet jouw ding?

Wat ik heb geprobeerd maar niet mijn ding is, is haken. En tegelijkertijd is dat echt nog een techniek die ik wil leren.
Hoe moeilijk kan het zijn?! Ik denk dat ik mijn moeder nog eens ga vragen, zij haakt van alles. Ook toffe dekentjes voor Indy. Doel voor 2024/ 2025, kunnen haken. Haha.

Welke tip heb je voor beginnende diy-ers?

– Het hoeft niet perfect.
– ⁠Zorg voor inspiratie als je het lastig vindt om dingen zelf te bedenken. Download ontwerpen, bijvoorbeeld bij Debbie, en gebruik die.
– ⁠Sommige technieken daarmee begin je blanco, zoals aquarel of zijdeschilderen. Dat is soms lastiger om mee te starten dan armbreien of macramé, want dat ontstaat gelijk in je handen. 
– ⁠Niet iedere creatieve hobby zal je liggen, maar dat wil niet zeggen dat je niet creatief bent! Laat je verrassen, probeer, ontdek, geniet en ga door! Met onze boxen maak je laagdrempelig kennis met allerlei soorten technieken zonder dat je gelijk heel veel geld kwijt bent aan materialen.
Kuikentjes geverfd met de aquarel techniek.

Ontdek ook je creatieve kant

Want die heb je! 

Sarah heeft September18 opgezet met het idee dat iedereen creatief kan zijn zolang je het maar op de juiste manier uitgelegd krijgt. Voor de een betekent dat alle stappen uitgeschreven op papier en voor de ander een instructievideo. Als member bij September18 kun je zelf kiezen wat voor jou werkt. Iedere maand ontdek je een nieuwe diy. De ene keer is dit een handwerktechniek zoals armbreien, weven of borduren. De andere keer een giettechniek zoals kaarsen, raysin of jesmonite. Ons doel is voor jou een toffe hobby vinden waar je je ei in kwijt kunt zonder dat je hier kapitalen aan kwijt bent. Op deze manier ontdek je laagdrempelig wat er bij je past. 

Doe je een keertje met ons mee? 

Ontdek hier onze losse boxen. 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Zakelijk inkopen, bijvoorbeeld lontwol voordelig met korting.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0