Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Onze nieuwste DIY box, schrijf je in om mee te doen!

Oooooohhh wij zijn zo verliefd 😍 op onze Maart22 box, de droogbloemenkrans van pitriet 🌸 in samenwerking met @vang_je_droom! Heerlijke lente vibes met deze heerlijk fleurige DIY! 💐

Even voorstellen…

Britt van Vang je Droom stelde deze box samen. Zo leuk om met haar samen te werken! Ze stelt zich graag aan jullie voor:

‘Hoi allemaal,

Ik ben Britt Ottens 34 jaar én het gezicht achter Vang je droom. 5 jaar geleden ben ik – naast mijn baan in de jeugdhulpverlening – met Vang je droom gestart. Vanuit een gevoel om meer uit het hoofd én met mijn handen te werken. Ik wilde iets doen waar ik écht blij van werd. De naam Vang je droom komt van de eerste workshop die ik ben gaan geven, Dromenvangers maken. In de afgelopen 5 jaar ben ik steeds meer verschillende workshops gaan aanbieden en werk ik nu het liefst met bloemen en planten. Sinds 3 jaar werk ik volledig voor Vang je droom, zodat ik elke creatief bezig kan zijn. Wat een feestje is dat!

Op de website www.vangjedroom.com vind je meer dan 10 verschillende creatieve workshop die je fysiek of online kan volgen en een ruim aanbod DIY-pakketten om thuis mee aan de slag te gaan.

Speciaal voor September18 heb een nieuwe DIY gemaakt! Maak je eigen Droogbloemenkrans van Pitriet. Ik ben benieuwd of jij het net zo leuk vindt als ik.’

Wat zit er in het pakket?

Ook meedoen? Schrijf je in als member, want OP = OP 

Omdat dit een samenwerkingsbox is, hebben we een beperkt aantal beschikbaar. 

Members kunnen deze box tussen 10 en 20 maart bij hun thuis verwachten. 📦🚚 Nog geen member, meld je dan snel aan via onze website en doe in maart meteen mee met deze box! 🤗.

Maak maar snel een plekje voor deze prachtige krans en laat het voorjaar maar komen! 😍

X Sarah, Alisa, Leila en Ratna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0