Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Cadeau bij jouw DIY klei box van februari! Klei voor de bij ;-)

Bij jouw box van klei CADEAU, een zaadbommetje van klei voor de bij!

Wij vinden het altijd heel leuk om bij jouw DIY box iets extra’s te geven. En de maand februari is dit een fantastisch zaadbommetje voor de bij, de blossomb! Wij zorgen graag voor de natuur, samen met onze September18.nl members :-). 

Het is heel eenvoudig om voor de bijen te zorgen!

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig: gooi de Blossombs waar je maar bloemen wilt: in je tuin, langs de sloot of op een kaal stukje grond in en rondom de stedelijke gebieden. Blossombs hoef je niet ingraven, maar eventueel licht aandrukken in de aarde. Wacht vervolgens op de regen of gebruik een gieter. Na een paar dagen ‘barsten’ ze open en zie je kleine plantjes verschijnen.

Vervolgens duurt het nog een paar weken voordat jij, de bij en de vlinders kunnen genieten van de wilde bloemen! Kortom: geduld gevraagd tot de natuur zijn werk doet. 

Beste zaaitijd: maart t/m september
Gooi je ze later in het seizoen buiten? Dan komen ze het volgende voorjaar op!

De blossomb krijg je cadeau bij jouw box van februari! 

Blossombs, kijk hoe het werkt!

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

Doe je mee deze maand?! Dit wil je niet missen! 🤩.

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Een wit bakje van klei met een plantje erin, gemaakt met de DIY klei box met stippen erop getekend met een zwarte marker.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0