Bekijk hier onze acties voor Vaderdag zondag 16 juni. DIY met hout, voor wie je zoveel houdt ;-). 

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

5 Cadeau tips voor Moederdag

In deze blog krijg je 5 x een cadeau tip voor Moederdag. Op zondag 14 mei 2023 is het Moederdag! Dit zijn de leukste, origineelste en creatiefste cadeaus om haar te verrassen.

1. Cadeau tip Moederdag: Een brei pakket voor een deken

Brei een heerlijke deken met dit super toffe pakket. Het geeft ook echt heel erg leuk weg, zo’n huge pakket met een baal wol. Met 3 kilo kan zij een deken breien van ca. 100 x 120/150 cm cm. Dit kan gewoon op je armen, of als ze dit te zwaar vindt, op de tafel of op de grond. Je hebt verder niets nodig! Ons patroon en video tutorial zijn zo gemaakt, dat iedereen zonder en met brei ervaring aan de slag kan gaan. Deze deken is heerlijk voor op de bank, of buiten in avond als het zonnetje onder gaat. Dit is toch een heerlijke cadeautip voor Moederdag?

2. Cadeau tip Moederdag: Bloemen van Crepe Papier

Bloemen zijn toch altijd wel het ideale cadeau voor Moederdag. Maar wat is er leuker dan een boeket wat je zelf kunt maken en waar je maandenlang plezier van hebt? Tip: met onze winactie op Facebook en Instagram kun je meedoen voor 10 mei om een DIY pakket te winnen t.w.v. € 45,-! Hiermee maak je de bloemen helemaal zelf. Je kunt verschillende bloemen maken, dus het is ook leuk om dit samen te doen! Tante Truus Kan Alles schreef ook een leuke blog over het maken van de bloemen.

3. Cadeau tip Moederdag: Zelf zeep maken

Ook zo’n heerlijk voorjaarspakket is het zelf maken van zeep! Het is helemaal niet moeilijk met ons kant-en-klare pakket. En het resultaat zijn maar liefst 10 blokken heerlijke geurende zeep!

Dit zit er in jouw pakket:

  • 1 kilo gietzeep van ZENI
  • Kleurstof in geel
  • Geurstof in citrus (10ml, genoeg voor 1 KG zeep)
  • Droogbloemen, ook voldoende voor 1 KG zeep, calendula en gedroogde helichrysum bloemen.
  • Roze siliconen zeep mal met 6 blokken
  • Alcoholspray voor het weghalen van belletjes op de oppervlakte van de zeep
  • Online handleiding zeep maken via kaartje met QR code in de doos.

Te leuk toch? Shop direct dit DIY pakket en geef het op 14 mei cadeau!

4. Knutselen met de kleinkinderen

Is jouw moeder al oma? Dan vindt ze het vast super leuk om te knutselen met haar kleinkinderen! Met dit S8 Knutselabonnement ontvangt ze 4 boxen die passen bij het seizoen. Samen met haar kleinkind kan ze lekker aan de slag rondom de zomer, herfst, winter en voorjaar. Het abonnement stopt automatisch na vier boxen! Bovendien krijg je het welkomstcadeau direct opgestuurd; een fantastisch krukje met lontwol. Zo kom je op 14 mei niet met lege handen aan, en kun je haar verrassen met dit creatieve kids membership!

5. Cadeau membership

Verras haar met een 3 of 6 maanden cadeau membership voor September18! Ze ontvangt iedere maand een creatieve box thuis gestuurd. De eerste box, het welkomstcadeau, kun je vast uitzoeken voor haar. Wordt het de populaire woondeken of het krukje met lontwol? Deze sturen we direct naar je toe, zodat je dit pakket kunt geven voor Moederdag. Iedere maand maken we daarna vooraf de box aan haar bekend. Deze kan ze eventueel ook een maandje pauzeren. Het aantal boxen dat ze dan nog ontvangt schuift dan gewoon een maandje op.

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Deken breien op tafel met je handen met een rechte en averechte steek in close up.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 177 reviews.
0