Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

De ambassadeurs gaan aan de slag met het weven

Kunnen onze ambassadeurs weven?

In december gaan we aan de slag met het leren van een weeftechniek. En dat is echt heel makkelijk, ook voor beginners. Onze ambassadeurs ontvangen de maandbox al eerder zodat ze deze kunnen uittesten voor jullie. Psst.. op hun kanalen delen ze ook kortingscodes…

Houten krukje met een oranje zitting van geweven lontwol naast een groene bank met een kleed en roze details.

VrolijkHaakmeisje geeft een tip

Jantine van VrolijkHaakmeisje ging aan de slag met de decemberbox. En geloof het of niet, maar zij weeft dit gewoon ‘even’ op de bank! Ook laat ze zien hoe je het kussentje op een slimme manier vast kunt maken aan de kruk. Bekijk hier haar video en geef even een duimpje omhoog. 

Naar de YouTube video.

 

Unboxing decemberbox door Mike's Creatieve Wereld

Mike laat je op zijn YouTube kanaal zien wat er in de decemberbox zit. En Mike heeft natuurlijk zoveel ervaring. Die zet dit krukje supersnel in elkaar. 

Bekijk hier de video en vergeet je niet te abonneren. 

Melk kruk met een oranje hoes voor een brandende open haart met oranje vlammen.
Lontwol in ivoor met een weeftechniek, plat op tafel.

Terug van weggeweest!

Like it like deb is terug! In januari maakte ze haar laatste box van September18. Maar.. we miste haar zo erg en gelukkig kon ze de verleiding niet weerstaan en doet ze weer gezellig met ons mee. 

Op haar blog laat ze zien hoe ze het krukje gestyled heeft. Tip voor het krijgen van een gelijk weefpatroon. Probeer na iedere baan de vakjes even recht te trekken. Aan het einde kun je het weefpatroon nog een beetje recht trekken zodat alle vakjes even groot zijn.

Bekijk hier de blog.

Doe het even anders...

Wauw! Het lijkt wel een bloem. Tante Knotje kon het niet laten en breide het kussentje in elkaar in plaats van te weven. Dat kan dus ook! Super leuk om te zien hoe creatief onze ambassadeurs aan de slag gaan met onze boxen.

Blog Tante.knotje

Melk kruk met lontwol in ivoor op een laminaat vloer naast een aantal grote planten.
Krukje van lontwol geweven met Ivoorkleurige en roze lontwol in een slaapkamer naast een wollen plaid en schoenen en een schilderij.

Combineer kleuren!

Het is zo leuk om te zien welke varianten onze ambassadeurs maken. Twee kleuren is echt een leuk idee! Het maakt het krukje super vrolijk. Hoe weef je met twee kleuren? De witte wol is je basis. Deze leg je heen en weer zoals we in het patroon beschrijven. De gekleurde wol weef je hier doorheen. De twee kleuren kun je aan elkaar maken met een platte knoop en deze aan de onderkant wegwerken of je prikvilt de stukjes aan elkaar. 

Volg Ge_woonjans op Instagram.

Een uitrustplekje voor piet

Piet zal wel moe zijn na het vullen van al die schoenen. Gelukkig heeft Sosanne85 een zitplekje gemaakt. Kan hij even rustig de tekening van de kinderen bekijken. 

Volg Sosanne85 op Instagram.

Krukje van lontwol geweven met Ivoor met daarbij een schoen met een tekening voor piet, in de woonkamer met een slinger "welkom Sint en Piet".

Meedoen met deze box?

Onze members doen automatisch mee met de decemberbox en ontvangen deze vanaf 5 december in huis. Wil je een keertje overslaan, dan kun je eenvoudig pauzeren via je account in de September18 academy. Members hebben ook 10,- euro korting op losse boxen. Wil je als member een extra box bestellen om cadeau te doen? Dan kun je dus je memberkorting gebruiken. Deze staat automatisch geactiveerd als je ingelogd bent. 

Wil je ook member worden en mee doen met deze box? Meld je dan aan voor 1 december via deze link.Je mag dan ook direct een toffe welkomstbox uitkiezen. 

Een membership is ook een super leuk cadeau. We hebben een speciaal membership dat je cadeau kunt geven. Je ontvangt dan de deken of een (ander) krukje als eerste box en daarna nog drie maandboxen. Het abonnement stopt automatisch. 

Twijfel je nog over een membership? De box is ook los te bestellen zolang de voorraad strekt.

 

X Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Boven aanzicht van het krukje geweven met ivoorkleurige lontwol.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0