Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Verf je eigen zijden sjaal met de Juni21 box 

Deze maand hebben we een prachtige natuurwitte zijden sjaal in jouw box die je zelf verft met speciale zijdeverf. In onze video instructie voor members zie je verschillende technieken om deze bijzondere sjaal te verven. Vouwen, draaien, tie-dye (knopen en verven) met elastiekjes en meer. Samen met jouw kleurkeuze – roze / oranje, zwart / grijs, blauw / groen of rood / paars, verf maak je deze sjaal helemaal zelf. 

De veelzijdigheid van Zijde

Zijde staat sterk in de belangstelling. Bekende modeketens als H&M kiezen voor zijde in hun collectie, het borduren op zijde (broderie d’art) is populairder dan ooit en iedereen kan ontstressen met de talloze technieken van het schilderen op zijde. En dat is niet gek, want zijde is bijzonder, en heeft tal van mooie eigenschappen. Het is daarnaast een rijk gevarieerde stof, met hele diverse toepassingen. Wist jij dit al bijvoorbeeld over zijde?

Leuke weetjes over zijde

Verras jezelf!

Elke maand een heerlijk moment voor jezelf. Tijd waarin je aan de slag gaat met een nieuw, niet al te moeilijk, project. Je hebt geen ervaring nodig met breien, naaien, textiel of anderszins. En je maakt toch hele mooie dingen, helemaal zelf!

Alle voordelen voor jou als member: 

Word ook member van September18, en meld jezelf vandaag nog hier aan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0