Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

De box van de maand augustus; een windlicht haken met raffia!

Zomerse DIY met Happy Handmade Living!

Hot hot hot! 🌡️De temperatuur vandaag, naar ook onze nieuwste box! In augustus22 sla jij aan het haken! Met raffia haak je een toffe omslag voor een glazen windlicht. Deze Happy handmade living special is een tijdloos ontwerp. Super leuk voor onder de overkapping bijvoorbeeld, voor lange, zwoele zomeravonden ☀️😍

Geen haak ervaring nodig – beloofd!

Het allerleukste, ook als je nog nooit hebt gehaakt kun je dit maken. We nemen je stap voor stap mee en geloof ons, dit is echt heel goed te doen voor een beginner! 🧶 Je bent wel gewaarschuwd, haken is super verslavend! 🥰

In deze box zit de prachtige raffia, een haaknaald 5mm en het glazen windlicht. Uiteraard word je als member toegevoegd aan de box in de September18 Academy en kun je de geschreven instructie en de exclusieve video instructie ongelimiteerd inzien!

Waar ga jij dit toffe project neerzetten?

📸 Like it like deb

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Haken met raffia in progress, met een haaknaald en bolletje raffia op tafel voor een vaas.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0