Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Het eerste DIY project van 2022!

Wij trappen 2022 af met een heerlijk lontwol project! We gaan in Januari22 aan de slag met een rond kussen van lontwol 😍

Members die al langer bij ons lid zijn hebben inmiddels al heel lontwol projecten gemaakt, maar dit is toch net weer iets anders. Een heerlijk, zacht en fluffy kussen. Staat super stoer de bank of in een lekkere luie stoel.

Kleurkeuze, welke kies jij? 

Voor deze box hebben we de volgende kleur keuzes: Ivory en roest (zoals het kussen op de foto), Ivory en forrest of alleen Ivory. Wie voor 1 januari geen kleurkeuze aan ons doorgeeft op info@september18.nl, ontvangt alleen Ivory.

Wat zit er in jouw box? 

In deze box zit voldoende wol voor het maken van het kussen, een rond kussen als vulling en een touwtje voor het opzetten. Daarnaast ontvang je zoals iedere maand een geschreven instructie en een exclusieve instructie video die we vanaf januari plaatsen op onze splinternieuwe nieuwe platform! 

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

Doe je mee deze maand?! Dit wil je niet missen! 🤩.

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0