Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

De nieuwste box: April’22. Dip Dye jouw kussenhoes van zijde!

DIY DIP DYE VAN EEN 100% ZIJDEN KUSSENHOES!

Met de DIY box van April22 maak je jouw eigen toffe kussenhoes van zijde. Je kiest voor een dip dye in zand kleur of olijfgroen/grijs.

Mail jouw kleurkeuze voor 1 april (geen grap 😉) door naar info@september18.nl. Let op: wie geen kleurkeuze doorgeeft ontvangt automatisch de kleur zand!

In jouw box zit één kussenhoes 60 x 70 cm (het standaard hoofdkussen formaat) van pure twill zijde. Samen met de verf, onze instructie video en patroon op papier ga je aan de slag. Naast dat een zijden kussenhoes erg mooi is om te zien, is het ook een weldaad voor je huid en haren #beautygeheim Deze fijne box wil jij dus niet missen! 🤗

Voor € 35 (met memberkorting € 25!) is er een extra kussenhoes bij te bestellen. De verf is ruim voldoende voor het verven van twee kussens. 

GEZIEN BIJ EDITIE VOORJAAR 2022 

Gooi- en Vechtstreek Living, Nesselande Living, Lansingerland Living, Amersfoort Living, Zoetermeer Living, Gouda Living

DE VOORDELEN VAN ZIJDE #BEAUTYGEHEIM

Zijde is fantastisch voor je huid en haren! Zijde bestaat voor 100% uit eiwitvezels. Onze haren bestaan ook voor 100% uit eiwitvezels. Dat is dus een 100% match. En oeh lala beauty, dat werkt fantastisch want; 

  • Het vermindert (slaap)rimpels
  • Je haren krijgen een mooie glans
  • Het vermindert gespleten haarpunten
  • Het geeft minder kroes en pluis
  • Het helpt bij astma
  • Het werkt tegen allergieën
  • Het vermindert eczeem
  • Het is een weldaad bij een beschadigde huid of andere huidproblemen (bijvoorbeeld door een operatie, bestraling of littekens)
  • Werkt verkoelend tijdens warmte

AFMETING

De kussenhoezen hebben de standaard maat die gehanteerd wordt in Nederland van 60 x 70 cm. Daarbij een normale insteekflap zodat jouw hoes ook mooi blijft zitten.

MEMBER KORTING 

Met je membercode krijg je € 10,- korting op deze box. Wil je de box mee versturen met je volgende maandelijkse DIY box? Kies dan voor “afhalen showroom” en we versturen de box mee met jouw volgende box. 

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Een dip dye van zandkleurige verf op een zijden kussenhoes.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0