Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

De nieuwste box van juni! Een zomers toilettasje met gouden zeefdruk

DIY ZEEFDRUK!

Tadaaaaaa, daar is hij! Ons nieuwste paradepaardje, de Juni22 box! Dit super leuke en functionele toilettasje maak je alvast voor jouw zomervakantie☀️ . Voor al jouw onmisbare vakantiespullen!

WAT ZIT ER IN DEZE CREATIEVE BOX 

In de Juni22 box zit het blauw grijze toilettasje, een zeefdruk sjabloon van de wereldkaart, gouden Pebeo verf (voldoende voor nog meer projecten) en een rakel (om de verf mee te smeren). De Pebeo verf is dekkend en kan over alle kleuren. Met deze box maak je in een handomdraai dit geweldige tasje, sneller dan snel is deze DIY! En, we zeggen het vaker, maar ook deze DIY heeft een groots resultaat! 😍 En mocht je niet genoeg krijgen van het sjabloneren, er zit ook een rolletje washi tape in de box, om eventueel zelf leuke figuren mee te maken!

EXTRA CADEAUTJES VOOR JOU!

En de kers op de spreekwoordelijke taart van deze box, we stoppen het toilettasje vol met leuke zomerse / vakantie goodies 😍☀️ . Jouw vakantie kan nu al niet meer stuk! Op social media onthullen we stuk voor stuk deze toffe goodies, die jullie door geweldige collega ondernemers worden aangeboden 💝 . 

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Toilettasje bedrukt met een gouden zeefdruk, gevuld met zomerse producten zoals een zonnebril en olie.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0