Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

DIY ZEEFDRUK!

Tadaaaaaa, daar is hij! Ons nieuwste paradepaardje, de Juni22 box! Dit super leuke en functionele toilettasje maak je alvast voor jouw zomervakantie☀️ . Voor al jouw onmisbare vakantiespullen!

WAT ZIT ER IN DEZE CREATIEVE BOX 

In de Juni22 box zit het blauw grijze toilettasje, een zeefdruk sjabloon van de wereldkaart, gouden Pebeo verf (voldoende voor nog meer projecten) en een rakel (om de verf mee te smeren). De Pebeo verf is dekkend en kan over alle kleuren. Met deze box maak je in een handomdraai dit geweldige tasje, sneller dan snel is deze DIY! En, we zeggen het vaker, maar ook deze DIY heeft een groots resultaat! 😍 En mocht je niet genoeg krijgen van het sjabloneren, er zit ook een rolletje washi tape in de box, om eventueel zelf leuke figuren mee te maken!

EXTRA CADEAUTJES VOOR JOU!

En de kers op de spreekwoordelijke taart van deze box, we stoppen het toilettasje vol met leuke zomerse / vakantie goodies 😍☀️ . Jouw vakantie kan nu al niet meer stuk! Op social media onthullen we stuk voor stuk deze toffe goodies, die jullie door geweldige collega ondernemers worden aangeboden 💝 . 

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0