Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Dit is de box van september in samenwerking met Monsak!

DIY Leren Etui 

Het voelt toch een beetje als een jubileum. September18 is opgericht in september 2018, we bestaan dus 3 jaar! Deze mooie mijlpaal vieren we graag samen met jou en deze toffe etui die je helemaal zelf kunt maken als member van september18.nl. Nog geen lid? Meld je dan nu hier aan! Het is een limited edition, speciaal voor ons gemaakt. 

Recensie van Like.it.like.deb

Zij maakte ook de mooie foto bij de blogpost!

De nieuwste DIY box 

“De nieuwe maand box van September18.nl lag weer in de bus en ik was weer heel benieuwd welk leuk diy-project ik weer mocht testen voor de maand September! Even voor de duidelijkheid… wij ambassadeurs weten dus echt niet wat we kunnen verwachten elk maand. Ook voor ons is het elke keer weer een verassing. Ik kijk er elke maand ook naar uit, wat het nu weer zou kunnen zijn. Ik moet zeggen dat ik het wel heel knap vind van Sarah en haar team, dat ze elke maand weer iets leuks weten te verzinnen om een diy maand box van te maken. Petje af!!

Aan de slag met echt leer!

Mijn maand box voor de maand September21 lag in de brievenbus en ik stond weer te popelen om ermee aan de slag te gaan. Deze maand gaan we aan de slag met echt leer! September18.nl en monsak.nl zijn een samenwerking aangegaan en daar is deze super leuke en mooie etui uit gekomen. Dus die gaan we maken!

Alles compleet 

In de box zit een heel mooi stuk leer van goede kwaliteit, een bruin ijzer geweerknopje, een kaart met een QR code om de instructie video te bekijken van Monsak.nl het patroon van de etui en een handleiding hoe je de etui moet gaan maken. Wat moet je zelf erbij pakken? Een goed schaar een pen, stift of potlood om het patroon over te trekken. Een gatentang (als je die in huis hebt) maar je kunt ook gaatjes maken met de punt van je schaar. En een hamer om de naden mooi plat te slaan.

Kan niet mis gaan 😉 

Zoals je op de foto’s kunt zien is het een heel simpel project. Er kan absoluut niks mis gaan. Het is het patroon overtrekken, uitknippen, gaatjes erin maken, dichtvouwen, geweerknopje erin, dichtmaken en de naden plat maken met een hamer. Zo simpel is het! En het eindresultaat is heel leuk geworden. 

Je ziet alle foto’s in mijn blog!”

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Een etui gemaakt van leer om bijvoorbeeld handwerk spulletjes zoals een haaknaald en schaar op te bergen.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0