Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Dit najaar staan onze boxen in het deken van de lontwol. Ook wel bekend als merinowol, chunky wool, big wool en breiwol XXL.

De reden is dat het fantastisch natuurlijk en mooi materiaal is. En je kunt er heel veel gave dingen mee maken voor in jouw interieur. We zagen de mooie dikke wol al voorbij komen in de BOX van de maand juli. Toen gingen we een krukje breien met lontwol.

In de maand oktober gaan we een super gave wandhanger weven met lontwol. In november maken we een bedsprei met 2 kilo lontwol in de prachtige natuurtint Grey Melange. Dit doen we door middel van armbreien. Of je kunt de wol op tafel leggen mocht je dit fijner vinden. In december sluiten we het DIY jaar af met de Kerst Special: De houten kerstboom met geweven lontwol. We hebben gekozen voor een hele mooie kleur oud groen, onze Fir Mix. Je krijgt het pakket compleet met versiering, lampjes, batterijen en natuurlijk onze exclusieve DIY stap-voor-stap tutorial video.

Mis het niet, lontwol dit najaar bij September18.nl. Word ook member en ga lekker met je handen in de wol. Samen mooie dingen maken, doe je mee?

Liefs Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0