Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

In deze blog zie je de foto’s van de varianten op het vest van lontwol. Deze box is de box van september 2023. Dit jaar bestaan we 5 jaar en dat vieren we met deze super toffe box. We gaan terug naar waar het allemaal mee begon: lontwol. Wij zijn gek op dit fluffy zachte materiaal. Naast onze super populaire dekens kun je er ook nog andere items mee maken. Niet eerder hebben we een fashion item gemaakt en dat werd eigenlijk wel tijd. Dus ging Alisa voor ons aan de slag en ontwierp dit toffe vest!

Onze ambassadeurs en bloggers waren direct enthousiast! Er zijn zo veel leuke varianten gemaakt dat we er zeker van zijn dat er voor jou ook een leuke tussenzit. Strak gebreid op pennen, losjes op de tafel, lang, kort, met of zonder kleur en zelfs een kindervariant! Alle maten zijn mogelijk en we zijn heel benieuwd wat jullie ervan gaan breien.

Kijk hieronder welke toffe varianten op het vest van lontwol er zijn gemaakt!

Strak gebreid op de armen in de kleur ivory door @Huisjevullings

Gebreid tot een kindervestje in ivory door @onze.casa

Gemaakt in ivory, 2x gesplitst en gebreid met breipennen 25 mm door @ik.ben.evelien

Volledig in ivory en kort, 1x gesplitst door @vrolijkhaakmeisje

In de combinatie ivory – grey door @mikescreatievewereld

In de combinatie ivory – pink en extra lang door @sosanne85

We laten je snel nog even de kleurvariaties hieronder zien. We hebben gekozen voor een combinatie van ivory met blush, fir mix en grey of compleet in ivory.

Meedoen met deze box

Het patroon in deze box is heel gemakkelijk aan te passen van xxs tot xxl. Je houdt genoeg wol over om nog een ander leuk project mee te maken of een mini vestje! #twinning!

Meld je aan als member

Wil je mee doen met de jubileumbox van September18? Word dan member voor 1 september voor maar 29,- per maand. Je mag dan ook een toffe welkomstbox uitzoeken, krijgt toegang tot de academy en het e-book 30x DIY waarmee je nog veel meer toffe items kunt maken. Daarnaast krijg je van ons ook een kortingscode die je kunt gebruiken om losse boxen na te bestellen. Een membership levert je dus heel veel voordeel op.

En wil je een keer een box pauzeren of is het tijd om op te zeggen? Dan is dat geen probleem.

Bestel een losse box

Liever een losse box proberen? Gebruik dan nu de code ‘LEKKERVEST’ voor 5,- korting op deze box. 😉 Cadeautje van ons.

Super leuk als je mee doet en laat je mij ook zien hoe je vest geworden is?

Liefs Sarah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0