Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Met onze stap voor stap video gaan we een kerstboom maken met hout met XXL lontwol van 85 cm hoog. Let op; alleen te bestellen t/m 10 december!https://www.youtube.com/embed/IgI3ncprk14

In samenwerking met Chantal van Luna Creations

In 2018 was onze workshop Houten kerstboom met lontwol een echte hit, en terecht want hoe leuk is deze vriend? De workshops van 2019 zijn bijna allemaal al vol geboekt en daarom hebben Chantal van Luna Creations en Sarah van Zijdewinkel.nl dit exclusieve leuke DIY pakket Houten kerstboom met lontwol bedacht. Dus mocht de datum van jouw wens al vol zitten, je woont te ver weg, hebt geen zin om met de auto te rijden, de trein heeft vertraging of je wilt gewoon lekker in je eigen casa aan de slag. Chantal en Sarah komen bij je thuis. Nou ja een soort van 😉 Het pakket komt bij jou thuis en je ontvangt van ons de exclusieve video om aan de slag te gaan. Laat die sneeuw maar vallen en de kerstklokken luiden. Jij bent er klaar voor.

Wat zit er in het DIY pakket

Wat heb je zelf nog nodig

Doe je mee?

Te bestellen t/m 10 december 2019!

Tip

Bestel een aantal bomen en ga gezellig met collega’s, vriendinnen, familie aan de slag. Je kunt ons mailen voor een offerte vanaf 6 stuks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0