Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Maak je eigen originele servies!

We gaan porselein beschilderen, of nou ja beschilderen, we gaan aan de slag met het populaire DOT painten. Je krijgt van ons drie potjes verf in de kleuren zwart, goud en blauw. Deze verf is speciaal geschikt om servies te beschilderen. Wij leren jouw de techniek van het dot painten. Je ontwerpt hiermee twee bordjes, die ook in het pakket zitten.

Wat ook super leuk is, is meerdere bordjes te maken. Bijvoorbeeld voor een zomerse BBQ. Of je gaat samen met vriendinnen aan de slag voor een babyshower, en maakt zo de beschuitbordjes voor de kraamvisite. Of je maakt samen met familie een compleet servies op de familie dag. Kortom mogelijkheden genoeg : -)

Compleet pakket

Je krijgt 3 potjes verf; blauw, zwart en goud. En hier kun je echt een heel servies mee beschilderen! Je krijgt van ons vast twee mooie vierkante bordjes in jouw pakket meegeleverd.

De box is helemaal compleet via ons abonnement a € 29,- per maand. Je ontvangt bij de box een exclusieve video tutorial van mij. Hiermee leg ik je stap voor stap uit hoe je zelf jouw servies kunt beschilderen. Hartelijke groet, Sarah – september18.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0