Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

DIY voor volwassenen

Ken jij onze DIY voor volwassenen al? 

Hoi! Wij zijn Sarah, Leila, Alisa en Ratna (v.l.n.r.) en maandelijks verzorgen wij DIY pakketten voor volwassenen. Hoe leuk is dat? Want knutselen en creatief bezig zijn is onwijs leuk en relaxed om te doen, ook voor volwassenen! 

Hoe werken onze DIY boxen?

Losse boxen 

Wij hebben losse DIY pakketten die je kunt bestellen en een maandelijks membership. De losse box bestel je gewoon op onze website, en krijg je thuis gestuurd. In dit pakket zitten de materialen en beschrijving op papier, plus een link naar de video instructie. Zo kun je zelf een deken breien met je handen, een poef maken, een krukje met lontwol bekleden of aan de slag met macrame of haken. Het aanbod wisselt steeds.

Member boxen 

Daarnaast kun je bij ons ook member worden. Zo’n losse box als beschreven kost € 45,- en als member krijg je deze DIY voor € 29,-. Maandelijks maken we de inhoud aan je bekend; wat ga je maken? En vind je deze niet zo leuk, geen probleem, je kunt gewoon een maandje overslaan. 

Doe je wel mee? Oeeeeeh dan versturen we jouw box vanaf de 10e van die maand. Daar hoef je niks voor te doen, behalve thuis op de postbode wachten. In jouw box zit alles om aan de slag te gaan. En in onze toffe September18 Online Academy vind je de tutorials; het patroon op papier en de video. 

Heb je toch nog vragen? Dan staan wij voor je klaar, en al je mede-members. Die vind je namelijk in onze gezellige Facebook Community. Hier sparren we samen over onze DIY’s. Allemaal gezellige creatieve volwassenen, met als hobby, vrije tijd besteding, als tegenhanger voor de drukke baan, samen met vriendinnen of (klein)kids; DIY’s maken. 

Tot snel?! 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Een snoer van 4 meter omwikkeld met lontwol en een bol lamp ter decoratie aan de muur.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0