Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Doe nu mee met onze nieuwste box: Spring Happiness!

Een heerlijke DIY box samen met de Sfeerfabriek!

September18 en de Sfeerfabriek presenteren de Mei22 box, Spring Happiness! Een bloemenplankje en kaarsenvaasje, dus deze maand heb je eigenlijk twee DIY’s in een!

Over de Sfeerfabriek 

‘Hi, ik ben Marielle de Romijn interieurstylist, restyler, vintageliefhebber en creator van de Sfeerfabriek. Mijn creativiteit delen met anderen is het liefste wat ik doe! Ik wil een ieder laten zien hoe leuk het is om zelf wat te creëren. Met mijn passie voor wonen wil ik laten zien dat door er een flinke dosis creativiteit op los te laten er zulke mooie dingen ontstaan. Zelf iets creëren tijdens een workshop…..toch dat kastje van oma verven om het passend te maken bij jouw interieur…..genieten van mooie vintage producten omdat deze een interieur eigen maken…..allemaal creativiteit en ik neem je graag mee in deze leuke creatieve wereld van interieur, restylen, vintage en workshoppen.’

Samenwerken n.a.v. Creative Life 

Wij ontmoetten Marielle op Creative Life en wij vonden haar stijl zo leuk en passend bij September18 dat een samenwerking snel geboren was!

Je gaat met deze box lekker aan de slag met een houten plankje, droogbloemen en een kaarsenvaasje. Je pimpt deze naar eigen creativiteit met Sfeerfabrieks eigen Restyle paint – krijtverf – in een kleur naar keuze: Vintage Pink of Minty.

Kleurkeuze, welke wil jij?

Maak ze zoals de voorbeelden van de Sfeerfabriek (kleur Minty) of laat je creativiteit helemaal losgaan en maak iets origineels zoals Like it like deb ook heeft gedaan op de foto (Vintage Pink).

Geef voor 1 mei jouw kleurkeuze door op info@september18.nl. Maak je geen kleurkeuze, dan krijg je automatisch de kleur Vintage Pink, lekker passend bij onze huisstijl.

MEMBERSHIP / ABONNEMENT

De losse verkoop van onze boxen is € 45,- . Via ons abonnement ontvang je iedere maand jouw box voor € 29,- +  verzendkosten a € 4,95 (NL) of € 6,95 (België). Meld je aan voor 1 mei om ook mee te doen!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Lichtroze krijtverf op een houten plankje met droogbloemetjes en een kandelaar / vaasje.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0