Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Blauwdruk op zijde

Iedere maand ontvangen onze members en DIY fans bij hun box een beschrijving op papier. Deze maand gaat de box over Cyanotypie. Ofwel blauwdruk op zijde. Ik heb in de beschrijving gezet dat ik onmiddelijk moest denken aan Prison Break. De ene broer helpt de andere broer ontsnappen uit de gevangenis en heeft de hele blauwdruk + alle gangen van de gevangenis op zijn rug geprint 😉 

Uitdrukkingen met blauw

Het grappige is dat blauw wel heel veel voorkomt, en niet altijd positief. Wat dacht je van een blauwe maandag, feeling blue, blauw van de kou en een blauwtje lopen. Of iemand bont en blauw slaan.

Zo blauw als een tientje (stomdronken) of van de blauwe knoop (geen alcohol drinken) vind ik allebei vrij ongezellig. Blauw bloed daarentegen is dan wel weer leuk. Althans dat denk ik, ik heb geen ervaring.

Blauw met zon

Wij combineren het blauw met iets positief, namelijk zonlicht! En dan gebeurt er echt iets magisch. Doe jij mee deze maand met de box? Have fun! De box is trouwens helemaal uitverkocht! Voor de maand september hebben we een samenwerking met Monsak en ook deze box is een limited edition, ofwel op = op. Onze members krijgen als eerste de keuze, en daarna zijn er wellicht nog losse boxen te bestellen vanaf 21 augustus. 

Niks missen? Word nu DIY member! 

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe boxen, en mocht de box je niet aanspreken kun je deze vrijblijvend pauzeren. Word ook lid, en ontvang iedere maand een toffe DIY box bij je thuis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0