Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Gezin borduren

Borduur inspiratie

Met de box van de maand mei maken we twee wandhangers met botanische bloemen. Maar misschien vind jij bloemen helemaal niet leuk om te borduren en ga je liever aan des lag met een ander patroon. Onze ambassadeurs hebben super toffe varianten bedacht op de borduurbox. Zoals het borduren van een zelfportret of het hele gezin. Super leuk! En met de steken uit deze box kun jij dit zelf ook. 

Zelf portret van Tante Knotje geborduurd.

Zelfportret borduren

Jezelf borduren is makkelijker dan je denkt. Ambassadeur Ge_woonjans ging aan de slag met de borduurbox van  September18. Ze schetste een simpel portret van zichzelf met een opvallend kenmerk. 

De dunne lijnen van het gezicht heeft ze gemaakt met stiksteekjes met 1 draad. De ogen zijn Franse knoopjes. 

De trui is gemaakt met een contoursteek, platte steek voor de kraag en Franse knoopjes als versiering. 

Als laatste het haar. Dit zijn verschillende platte steekjes. De knot heeft ze gemaak met het uiteinde van de lange draden en vastgezet met tandenstokers met een kraaltje erop zodat dit net grote breipennen zijn. geweldig toch!

Gezin borduren met een platte steek

Bij Suzy.and.kids hangt dit schattige lijstje van haar gezin. Geborduurd een klassieke kruissteek. Kruissteekjes zetten op een linnen stof zonder de voorbedrukte gaatjes is echt lastig. Wil je ook je eigen gezin borduren. Gebruik dan de platte steek. 

Teken je gezin op de stof. Eventueel met een wateroplosbare stift voor het geval je een foutje maakt. Kies van ieder gezinslid een opvallend kenmerk. Het hoeft niet zo gedetailleerd. 

Ronde wandhanger met gezin geborduurd.
Inhoud van de complete borduur box botanische wandhangers met een ronde borduurring en een driehoek, borduur garen in verschillende kleuren en een naald en stappenplan.

Meedoen met deze box?

Voor members: 

Onze members doen automatisch mee met de meibox en ontvangen deze vanaf 1 mei in huis. Wil je een keertje overslaan, dan kun je eenvoudig pauzeren via je account in de September18 academy. Doe dit voor 1 mei. Bij deze box leer je verschillende borduursteken, maar je kunt ook met de Turkey stitch aan de slag. 

Extra box bestellen: 

Members hebben ook 10,- korting op losse boxen. Wil je als member een extra box bestellen om cadeau te doen of ook de alternatieve borduurbox ontvangen? Dan kun je dus je memberkorting gebruiken. Deze staat automatisch geactiveerd als je ingelogd bent. 

Member worden:

Wil je ook member worden en mee doen met deze box? Meld je dan aan voor 1 mei via deze link. Je mag dan ook direct een toffe welkomstbox uitkiezen. Tip! Het jesmonite gieten is ook super leuk om te doen en alleen deze maand nog verkrijgbaar als welkomstbox.

Membership cadeau geven:

Een membership is een super leuk cadeau om te geven. We hebben een speciaal membership dat je cadeau kunt geven. Je ontvangt dan de deken of een krukje als eerste box en daarna nog drie maandboxen. Het abonnement stopt automatisch. 

Losse box bestellen:

Twijfel je nog over een membership? De box is ook los te bestellen zolang de voorraad strekt.

 

X Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Zelf portret van Tante Knotje geborduurd.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0