Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Goede voornemens van Saar en Saar

Waar beginnen we aan?

Zelfs tijdens onze vakantie kunnen we September18 niet loslaten. We bruisen net als een lekkere champagne van de ideeën. Hoe kunnen we September18 nog leuker maken, nog succesvoller, nog persoonlijker? De afgelopen 4 maanden hebben we hier al een mega grote slag in gemaakt met onze wekelijkse vlog, diy video’s en cameraroll. Jeej! Jullie weten wie wij zijn. Voor het komende jaar nemen we je graag mee in onze goede voornemens. 

Goede voornemenens; sarah met een vest van lontwol in de spiegel zwanger van Indy.

Sporten!!

Sarina: ik begon in juni al met een sportchallenge. Samen met een coach ging ik aan de slag om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken. En met succes! Wat veel mensen denken is dat je je tijdens zo’n traject uithongert. In mijn geval was dat niet waar. Ik at meer dan ooit, omdat ik ook meer sportte dan ooit. En om 4x in de week te kunnen sporten en daarnaast 6.000 stappen te kunnen zetten heb je brandstof nodig. Nu ik het zelf weer moet doen, merk ik dat ik weer terugval in oude patronen. Dus.. in januari ga ik weer 3x in de week sporten, dagelijks 6.000 stappen doen en weer goed eten. 

Sarah: Nadat ik ben bevallen van Indy deze zomer ben ik nog niet op mijn oude gewicht. Ik sportte voor en tussendoor mijn zwangerschappen ook heel veel dus wil dat graag weer oppakken. Lekker bewegen. Mijn plan is om iedere dag te sporten/bewegen (een uur), 1,5 liter water te drinken en gezond te eten. Mijn vriend Tuur gaat dit ook doen. Fijn om samen aan de slag te gaan! 

 

Lezen Lezen Lezen

Sarah: Ik vind lezen zo fijn. Maar als moeder van 3 is tijd lastig te vinden. Daarom streef ik naar een realistisch doel: 10 pagina’s per dag lezen. En dan niet op mijn telefoon. Ik wil zo weer in een fijne leesflow komen en mezelf echt een momentje me-time gunnen.

Sarina: Voor mijn werk mag ik al veel lezen gelukkig. Ik ben begonnen met iedere avond een kwartiertje lezen en dat werkt super! Soms val ik heel snel in slaap en lees ik maar 5 minuten en soms is het zo spannend dat ik nog even een uurtje doorlees. 

Leesboek op een houten krukje geweven met zwarte lontwol in de slaapkamer.
Sarina wandelt met haar zoontje Bowie in de natuur.

Balans Tussen Gezin En Werk

Sarina: Vorig jaar ging ik minder werken zodat ik meer bij Bowie kon zijn. Toch sloop het er van de zomer weer in dat ik meer klussen aannam. Een klusje hier, logootje daar en voor ik het wist was ik in november bijna iedere dag en avond aan het werk. Ho… Dat was niet de bedoeling! In december heb ik daarom meteen op de rem getrapt en een aantal klussen stop gezet. Het was nooit de bedoeling dat dit langdurige opdrachten werden namelijk. 

Sarah: Toen ik Zijdar/Zijdewinkel verkocht deed ik dat ook met het idee om meer tijd met mijn gezin door te brengen. Ik geniet hier dan ook onwijs van! Het maakt mij een relaxtere moeder. Ik zal nog steeds niet de paprika kerststerren verzorgen voor het kerstontbijt, maar ik kan er nu wel voor ze zijn wanneer de jongens uit school komen. 

September18 Doelen!

Sarah: We hebben ambitieuze plannen voor 2024. Dit wordt ons groeijaar! We zijn heel veel aan het investeren in kwaliteit, productontwikkeling en merkbekendheid. Dat gaat zich in 2024 uitbetalen.

De nieuwe academy en website was stap 1. Het zoeken van nieuwe ambassadeurs en bloggers stap 2. En nu zijn we bij stap 3, het verbeteren van de kwaliteit van onze boxen. We hebben voor 2024 heel veel toffe nieuwe diy’s op het programma staan. We gaan met nieuwe technieken aan de slag. Van weven, tot borduren, tot gieten, schilderen. We leren je ALLES! En nog steeds met de mooiste natuurlijke materialen. Het ontvangen van een September18 box wordt echt een feestje. En we hopen natuurlijk dat je ook mee doet! 

 

Sarah links met een oranje bol wol en Sarina rechts met een ivoorkleurige bol wol.
Sarah en Sarina laten het pakket van de maand januari zien; het zelf maken van 3 kaarsenhouders met de Raysin techniek.

September18 Goede voornemens box

Heb jij ook goede voornemens? En zijn die “meer tijd voor jezelf”, “iets nieuws leren” of een “nieuwe hobby ontdekken?” Dan zit je goed bij September18! We hebben een super toffe goede voornemens box samengesteld. Je leest er hier alles over! 

Meedoen met deze box?

De goede voornemens box is alleen beschikbaar in januari. Je ontvangt dan 3 boxen. De eerste box is de Raysin box waarin we kandelaars gaan gieten. Dit is een super leuke en makkelijke giet techniek. Box 2 is in samenwerking met Daffie’s Diy. De vorige keer maakten we met haar zeep. Deze keer gaan we iets maken wat heel goed bij de kandelaars past als je begrijpt wat ik bedoel. Box 3 is echt nog een verrassing. De meiden van Atelier Leut gaan je een super toffe techniek leren waarmee je echt kunstwerken kunt maken. 

Doe je mee? Klik hier.

De goede voornemens box loopt automatisch af na 3 maanden. Dus je ziet nergens aan vast.

 

X Sarah en Sarina

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Sarah en Sarina laten het pakket van de maand januari zien; het zelf maken van 3 kaarsenhouders met de Raysin techniek.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0