Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Ho Ho Ho, we proudly present de box van november; de kerstspecial

Je kunt dus serieus googlen “hoeveel dagen tot de kerst”. En dan is het eerste resultaat; 66, tot 25 december. Dat lijkt nog laaaaaaaaaang! Maar voor je het weet, is het zo ver. En een slimme DIY meid (mag ook jongen zijn), is op haar kerst voorbereid. Daarom is de box van november de kerst special!

Een kerstster weven met lontwol

Wat gaan we maken? Een heuse kerstster. Deze is van blank hout, en kun je eventueel zelf nog lakken, met whitewash of met een kleurtje. In de box zitten een touwtje en spijkers voor het frame. Dit maak je op de kerstster vast, en dat is de basis voor het weven met de lontwol. We hebben gekozen voor sneeuwit Ivory. De techniek is simpel, maar erg leuk! En het resultaat een fluffy kerst ster.

Helemaal af met een leren label van Mez11

Wij zijn echt fan van de handgemaakte leren labels van Mez11. Je zag deze al eerder in de macramé veren box, en de gehaakte mandjes in september, de HAPPYHANDMADELIVING special.

We wilden nu graag een echt kerst label, en kozen voor dit schattige engeltje. Zo maak je jouw handgemaakte geweven kerstster echt helemaal af.

Doe je ook mee? Meld je dan nu aan, en vanaf 10 november kun je jezelf helemaal onderdompelen en inweven in de kerstsfeer.

X Saar

Foto credits; @sosanne85

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Houten kerstster geweven met lontwol en lampjes als kerst decoratie DIY.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0