Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Je kunt dus serieus googlen “hoeveel dagen tot de kerst”. En dan is het eerste resultaat; 66, tot 25 december. Dat lijkt nog laaaaaaaaaang! Maar voor je het weet, is het zo ver. En een slimme DIY meid (mag ook jongen zijn), is op haar kerst voorbereid. Daarom is de box van november de kerst special!

Een kerstster weven met lontwol

Wat gaan we maken? Een heuse kerstster. Deze is van blank hout, en kun je eventueel zelf nog lakken, met whitewash of met een kleurtje. In de box zitten een touwtje en spijkers voor het frame. Dit maak je op de kerstster vast, en dat is de basis voor het weven met de lontwol. We hebben gekozen voor sneeuwit Ivory. De techniek is simpel, maar erg leuk! En het resultaat een fluffy kerst ster.

Helemaal af met een leren label van Mez11

Wij zijn echt fan van de handgemaakte leren labels van Mez11. Je zag deze al eerder in de macramé veren box, en de gehaakte mandjes in september, de HAPPYHANDMADELIVING special.

We wilden nu graag een echt kerst label, en kozen voor dit schattige engeltje. Zo maak je jouw handgemaakte geweven kerstster echt helemaal af.

Doe je ook mee? Meld je dan nu aan, en vanaf 10 november kun je jezelf helemaal onderdompelen en inweven in de kerstsfeer.

X Saar

Foto credits; @sosanne85

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0