Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Hoe kom je de zomervakantie door?

Zomerse knutselbox!

Tot nu toe is het een regenachtig voorjaar. Hoe zal de zomer worden? 6 weken vakantie met regen is voor niemand leuk. Wil je de kinderen een keertje achter de schermen vandaan plukken, dan hebben wij een leuk idee om samen mee aan de slag te gaan!

Speciaal voor de zomervakantie hebben we een September8 kidsbox samengesteld. Hierin zitten drie knutsels waarmee je zonder teveel rotzooi en gedoe aan de slag gaat met een tof project!

De zomerbox bestaat uit drie projecten die we in een doos naar je toesturen. Zo kun je vanaf de zomervakantie wanneer jij maar wilt aan de slag met een van de projecten.

Jill van 7 jaar maakt graag de knutsel projecten met september8.

Project 1 deken breien (of vestje)

Brei je eigen deken op je armen. Dit is onze populairste box en mag ook zeker bij de kidsbox niet ontbreken. Kinderen kunnen ook breien op hun armen en vaak hebben ze dit zelfs sneller door dan wij. Breien op je armen is niet moeilijk. Met onze instructievideo ga je aan de slag. Kies een kleur die past op je kamer of die je mooi vindt en ga aan de slag. In een uurtje is je deken klaar. In de zomer is de deken fijn voor als het in de avond snel afkoelt (handig op de camping) en in het najaar staat de deken stoer als een bedsprei op je bed.

Project 2: Maak een dromenvanger.

Een dromenvanger brengt een stukje magie in je slaapkamer. Weef een net rond de ring en vang je dromen. De slechte dromen blijven vastzitten in het net. De goede dromen stromen via de veertjes naar je hoofd. Ga je uit logeren of op vakantie? Neem de dromenvanger mee en slaap lekker.

Monsters maken van foam klei met de kids DIY.

Project 3: Stoere/grappige monsters kleien

Deze leuke, grappige, lieve monsters zijn eigenlijk helemaal niet zo eng. We kleien ze met foamclay. Een speciale klei met balletjes. Deze droogt hard op waarna je kunt spelen met je monsters. De monsters zijn verkrijgbaar in drie kleuren (rood, zwart en blauw). Het fijne aan deze foamclay is dat deze niet aan je handen plakt en je relatief rommelvrij kunt kleien. 

Van wanneer kun je meedoen met September8?

Vanaf 8 jaar kun je de boxen grotendeels zelfstandig maken. Maar onze jongste deelnemer is pas 4 jaar oud en doet gezellig met oma samen mee.

Ook zijn de boxen leuk genoeg voor kinderen tot 12 jaar.

Aaron en Harvey gaan aan de slag met kneedzeepjes maken.
Stippen op servies, bordjes gedecoreerd met het populaire dot painten.

Join the Club

Wil je iedere vakantie aan de slag met een tof project?

Meld je dan aan voor het September8 membership. Je ontvangt dan iedere schoolvakantie een box waarin je aan de slag gaat met een tof project. Deze zomer gaan we stippen op servies

Je kunt hier alle kinderboxen bekijken.

Je kunt hier member worden van September8. 

Bekijk hier de video waarin Harvey en Aaron aan de slag gaan met de monsters.

Bekijk hier de video waarin Jill aan de slag gaat met het breien van een deken.

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Monsters maken van foam klei met de kids DIY.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0