Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Iedereen is creatief – DIY voor volwassenen

Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat creativiteit iets is wat je hebt of niet. Maar niets is minder waar! Tuurlijk, voor de een is iets met je handen maken iets langer geleden dan voor de ander, maar creatief denken zit echt in ons allemaal!

Wil jij je creativiteit een boost geven, hier volgen onze beste tips om jouw creatieve geest af te stoffen 😉

– De eerste tip kijken we af van kinderen: Durf te dromen! Gun jezelf eens de tijd om te dagdromen. Wanneer je je denken over de dagelijkse beslommeringen even opzij zet, maak je ruimte voor wat er allemaal in jouw hoofd leeft.
– Pak pen en papier en schrijf! Schrijf gewoon op wat er in je hoofd opkomt. Zo kom je los van denken en creëer je ruimte voor creatieve ideeën!
– Laat je inspireren door anderen. Dit kan heel simpel op internet, Pinterest en Instagram staan vol met geweldige, creatieve ideeën. Maar bezoek ook eens een museum. Creativiteit werk echt aanstekelijk!
– Doe het daarom ook samen. Iemand anders iets zien maken geeft jouw creativiteit ook een boost. En samen iets maken is gewoon ook nog eens heel gezellig!
– Laat je perfectionisme los. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar wanneer je verwachtingen los laat, dan pas geef je creativiteit echt een kans!
– Onze beste tip is natuurlijk ons DIY membership. Over het idee en de praktische zaken rondom iets maken, hoef je dan niet meer na te denken. Perfect voor mensen die wel willen, maar niet weten hoe. De box komt iedere maand helemaal kant-en-klaar bij jou thuis. Alle materialen zitten in de box. Het enige dat jij nog moet doen is aan de slag te gaan!

En gun jij nou iemand anders deze boost? Omdat hij of zij veel creatiever is dan degene zelf denkt? Geef dan ons DIY membership cadeau! Dit kan al vanaf 3 maanden. Zo krijgt de ontvanger ook nog eens ons populaire krukje van lontwol cadeau! Regel het snel via onze website!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Ambassadeur September18 Onze Casa.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0