Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Interview in de Libelle Homemade 2022

Super trots, op dit mooie interview!

Sarah Ruijter (1987) is oprichter van September18.nl. Leden daarvan krijgen elke maand een complete DIY-box. Hoe is September18.nl ontstaan?

“Vanuit mijn ondernemingen, Zijdar en Zijdewinkel.nl, leverde ik al creatieve materialen aan vooral bedrijven en mensen met ervaring en gereedschap in huis. Ik ontdekte dat er ook een groep was die dingen wilde maken, maar niet de juiste kennis of tools in huis had. 

Daaro besloot ik creatieve projecten te verpakken in een alles-in-een-box, inclusief simpel stappenplan, videotutorial, materiaal en gereedschap. Naar de winkel voor de juiste breipen of spijkers hoeft niet meer!”

Hoe komen we aan zo’n DIY-box?

“Je kunt een losse box bestellen, maar ook een abonnement afsluiten. Je ontvangt dan elke maand een project thuis dat we vooraf al bekendmaken. Ook fijn: je kunt je abonnement tijdelijk pauzeren.

Leuke voorbeelden?

“Een deken breien van lontwol, houtbranden of een zijden sjaal verven met een tie-dye-techniek. Hoogwaardige, natuurlijke en duurzame materialen spelen de hoofdrol; je zelfgemaakte eyecatchers verdienen een lang leven!”

Wat is het belang van zo bezig zijn?

In een wereld waarin we soms verdrinken in onze iPhone is het waardevol. Je kunt niet scrollen en breien tegelijk. Zo’n DIY-moment reduceert stress en geen voldoening. 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Cover van het Winter Doeboek van Libelle.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0