Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Toffe blog van @sosanne85 over onze nieuwste Kids Box! 

September18 heeft iets nieuws: de KIDS-BOX. Het idee ontstond tijdens de lockdown, een tijd van homescholling en quarantaine. De afgelopen jaren werden maandelijks DIY-boxen voor volwassenen uitgebracht. Maar nu dus ook eentje voor kinderen. Deze box bevat een krukje en een hele grote bol lontwol. Je kindje kan het krukje met de lontwol bekleden d.m.v. armbreien. Het ziet er misschien heel ingewikkeld uit, maar dat is het zeker niet. Onze oudste dochter Nina (net 6 jaar) mocht deze DIY uitproberen en dat was een feest!

Het krukje 

Op onze site van September18 kun je de box bestellen voor maar 45 euro. Toffe bijkomstigheid: September18 doneert dan 5 euro aan KiKa. De lontwol is in verschillende kleuren te bestellen. Nina koos voor lila, haar lievelingskleur en een kleur die op haar nieuwe slaapkamer veel terugkomt. Als je de box bestelt, krijg je het patroon meegestuurd. Ook krijg je de beschikking over 2 video’s waarin juf Ratna met Sophia (8) en Liz (7) het krukje maakt. In deze video’s wordt heel duidelijk uitgelegd hoe je dit zelf kunt doen. Eigenlijk kan het gewoon niet mis gaan. 

Let’s work together!

Nina vindt het altijd heerlijk om creatief bezig te zijn. Ze is heel ijverig met het krukje bezig geweest en kon dit grotendeels zonder hulp van  mama. Af en toe heb ik een handje geholpen, bijvoorbeeld als de lussen niet strak genoeg waren. Ook heb ik even geholpen bij het afronden van het krukje. Het is heerlijk dat ze nu zo’n leeftijd heeft dat je dit soort dingen samen kunt doen. Oh, en wat was Nina trots op het eindresultaat. Ze dacht niet dat ze zoiets zelf kon maken, maar het is gewoon gelukt. 

Is het resultaat niet fantastisch? Wat zal dit straks mooi staan bij haar nieuwe bureau! 

Over @sosanne85

𝕊𝕒𝕟𝕟𝕖
Dutch | married 💍 | mom of Nina and Puck 💕 | bouwen zelf ons droomhuis | DIY | plantengek | contact: sosanne85@gmail.com of DM sosanne85@gmail.com 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0