Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Heb je zin om creatief bezig te zijn? Doe dan mee met de maandelijkse box van September18. Iedere maand bedenken wij een creatieve box om mee aan de slag te gaan. Deze passen we helemaal aan op de maand / het seizoen. In de zomermaanden is het heerlijk om buiten in je tuin te zitten. Maar dan moet je het wel een beetje gezellig aankleden natuurlijk. Deze toffe lamp die we dan maken kun je super leuk in je tuin draperen rondom de veranda of terrasoverkapping.

Heb je geen plek in de tuin? Dan staat de lamp ook heel stoer op een kinderkamer, je slaapkamer of zelfs in je woonkamer.

Wat gaan we doen?

Met de stap voor stap werkbeschrijving knoop je in een handomdraai deze lamp. De box is in samenwerking met Sasja van Haak maar aan bij Sas.

Het pakket bevat

Overige benodigdheden. Deze zitten niet in het pakket.

juli box

Heb je zin om lekker creatief bezig te zijn?

Meld je dan snel aan als nieuwe member bij September18! Bij aanmelding ontvang je een Gratis welkomstbox t.w.v. € 55,- die je zelf kunt uitzoeken.

Hierna ontvang je iedere maand een toffe diy box. In de box zit een project waar je ook als beginner prima mee uit de voeten kunt. Je hebt geen ervaring nodig. Onze patronen en video’s leiden je stap voor stap door het project heen.

Op de 18e van iedere maand maken we de nieuwe box bekend. Wil je een keertje overslaan? Dan kun je de box eenvoudig een maandje pauzeren.

Laat je ook iedere maand verrassen met een toffe diy en wordt member!

Deze box is ook los te bestellen zolang de voorraad strekt… 😉

>> Losse box <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0