Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Zoals jullie weten zijn onze boxen altijd helemaal compleet. Het idee, de materialen en de instructies, allemaal in een handig pakket! Mocht het project die maand een speciale techniek vereisen, dan leggen wij je dit duidelijk uit in onze video’s. En… de komende tijd gaan we dit nog meer doen!

We merken dat er best vraag is naar de uitleg van bepaalde technieken, los van de boxen. Hoe werkt dat armbreien nou precies? Of hoe ga je van start als je wil haken? Vilten, hoe werkt dat en wat heb je er voor nodig? Of hoe maak je die mooie weitasknoop in je macramé werk? En hoe fixeer je je zijden sjaal? Er is zoveel te vertellen over DIY technieken! 

Alisa, onze alleskunner, laat je de komende tijd leuke technieken zien waar jij thuis mee aan de slag kunt op je eigen project! Losse technieken, die op vele toffe handwerk- en zelfmaak projecten toepasbaar zijn! Hoe leuk is dat?! 

Hou onze socials in de gaten voor deze korte lessen van Alisa. We kondigen ze een paar dagen van te voren aan, zodat jij op tijd je materialen er bij kunt pakken! Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0