Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Maak een aquarel met Like.it.like.deb

Sjablonen van Debbie

Heb jij altijd willen leren aquarellen en heb je een beetje hulp nodig? Onze Ambassadeur Like.it.like.deb heeft hele mooie sjablonen gemaakt waarmee jij meteen een mooie aquarel kunt maken. 

Aquarel sjabloon like it like deb voor een verjaardag met een taart.

Verjaardagskaart

Met deze vrolijke verjaardagskaart maak je zeker indruk. Zelfgemaakt? Ja!! Lijst ‘m in voor de jarige. 

Nieuwe woning

Een nieuwe woning is een heel speciaal moment. Schrijf een gelukswens op de achterkant voor de nieuwe bewoners en geef ze deze mooie kaart.

Aquarel sjabloon like it like deb met een huis erop voor een nieuwe woning.
Aquarel sjabloon like it like deb Veel sterkte met een bos bloemen.

Zomaar

Een kaartje tovert een lach op je gezicht. Herinner jij je de laatste keer dat je zomaar een kaartje mocht ontvangen? Geef dat fijne gevoel door en maak deze mooie kaart. Je hebt geen reden nodig! 

Sterkte

Soms zit het leven tegen of misschien is er iets heel ergs gebeurd en wil je iemand laten weten dat je aan haar denkt. Extra bijzonder dat je een kaartje zelf gemaakt hebt. 

Aquarel sjabloon like it like deb met een vaas met bloemen en Veel sterkte.
Aquarel sjabloon like it like deb met een bos bloemen en een beterschapswens.

Beterschapskaartje

Langdurig ziek? Burn-out? Wat de reden ook is, het is fijn om te weten dat er iemand aan je denkt. 

Download de sjablonen

Deze aquarel sjablonen heeft Debbie speciaal voor onze members gemaakt. Je kunt deze downloaden via haar site. Klik hier. 

Voor members: 

Onze members doen automatisch mee met de maartbox en ontvangen deze vanaf 1 maart in huis. Wil je een keertje overslaan, dan kun je eenvoudig pauzeren via je account in de September18 academy. Doe dit voor 1 maart.

Extra box bestellen: 

Members hebben ook 10,- korting op losse boxen. Wil je als member een extra box bestellen om cadeau te doen? Dan kun je dus je memberkorting gebruiken. Deze staat automatisch geactiveerd als je ingelogd bent. 

Member worden:

Wil je ook member worden en mee doen met deze box? Meld je dan aan voor 1 maart via deze link. Je mag dan ook direct een toffe welkomstbox uitkiezen. Tip! De zeepbox van Daffies is ook super leuk om te maken. 

Membership cadeau geven:

Een membership is een super leuk cadeau om te geven. We hebben een speciaal membership dat je cadeau kunt geven. Je ontvangt dan de deken of een krukje als eerste box en daarna nog drie maandboxen. Het abonnement stopt automatisch. 

Losse box bestellen:

Twijfel je nog over een membership? De box is ook los te bestellen zolang de voorraad strekt. Let op: vanaf 1 maart gaan de prijzen voor het membership omhoog. Helaas wordt alles duurder en daarom zijn we genoodzaakt om ook de prijs van ons membership aan te passen van 29,- per maand naar 35,- per maand. Op deze manier kunnen we zorgen voor kwalitatief diy materiaal en verpakkingsmateriaal. Ook de prijs van losse boxen stijgt dan van 45,- naar 49,-. Word je member voor 1 maart dan doe je mee voor de oude prijs van €29,- per maand en verandert er voor jou niets. 😉 

 

X Sarah

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Aquarel sjabloon like it like deb voor een verjaardag met een taart.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0