Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Wie kinderen in basisschoolleeftijd heeft zal ze kennen, de prachtige Moederdag knutsels. De een iets mooier dan de ander, maar altijd uit een goed hart. Rond Moederdag hangt dus altijd iets creatiefs. Kinderen maken iets moois voor moeder om hun liefde te tonen. Maar hoe leuk is het om dit jaar iets te geven waar ze zelf mee aan de slag kan? Zo laat je zien hoeveel je van haar houdt, maar laat je het knutselen aan haar zelf over. 

Onze box van Mei22 is een heerlijk project waar je jouw moeder heel blij mee kunt maken. Deze box is ontwikkeld door de Sfeerfabriek, is makkelijk, snel klaar en heeft een groots resultaat! Ook geschikt dus voor de moeder die niet al te veel creatieve ervaring heeft 😉 We maken een bloemenplankje en een kaarsenvaasje met droogbloemen. Je kiest van te voren een kleur die goed bij jouw moeder past, Vintage Pink of Minty. In deze kleur leveren we de Restyle Paint, waar het plankje en vaasje mee geverfd kunnen worden. En daarna is er nog genoeg verf over voor nog veel meer DIY projecten! 

Met de code MOEDERDAG22 krijg je € 10,- korting op deze toffe DIY box wat natuurlijk een fantastisch origineel leuk cadeau is voor jouw moeder, schoonmoeder, oma, liefste vriendin of gewoon voor jezelf om in te pakken en cadeau te geven 😉 (Ben je member, dan is jouw membercode ook geldig! Mail in dat geval even naar info@september18.nl om jouw bestelling te regelen!)

Bestel jouw losse Mei22 box hier!

En uiteraard zorgen we er voor dat de box ruim op tijd voor Moederdag in huis is. In plaats van rond de 10e, sturen we deze box vanaf 2 mei jullie kant op! 

Fijne Moederdag! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0