Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Nog maar een paar dagen om mee te doen!

Creatief met klei!

Maak kennis met onze februari box, de DIY met klei. En hier zit ook een cadeautje bij, klei voor de bij 😉 Klei voor volwassenen is super hip en leuk om te doen. Met deze box kun je alle creatieve kanten op. Maak een vaasje, een leuke schaaltje, een sieradenbakje of een wiegmobiel. 

Inclusief instructie en voorbeeld project 

Natuurlijk helpen we jou op weg, en zit er een werkinstructie bij en een video om het vaasje te maken. De box is helemaal compleet met de professionele witte papierklei welke aan de lucht droogt. Je hoeft jouw project dus niet ingewikkeld af te bakken in een over. Verder zit er een mooie zwarte marker bij, en een transparante lak spray.

Cadeautje, een zaadbommetje voor de bij

Voor de bij een bolletje klei, welke je kunt zaaien tussen maart en september. De bloemetjes groeien vanzelf, en de vlinders en bijen zijn super blij in jouw tuin! Dit zaadbommetje noem je een blossomb, en er zit ook een kortingskaart in de box!

Aanmelden voor 1 feb!

Meedoen? Meld je snel aan als nieuwe member, voor 1 februari, dan komt de box ook jouw kant op. Hopelijk zien we je snel!

X Team september18.nl Leila, Ratna, Sarah & Alisa

#september18 #klei #papierklei #blossomb #zaadbommetje #bijen #memberbox #membership #creatief

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

EK Wollies!

Hup Holland Hup Wie heeft dit bedacht??!!! Met twee jongens in huis ontkom je niet aan de Oranje merchandise. Maar wie heeft bedacht dat die

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Zelf gemaakt planten kommetje van klei in het wit met zwarte stipjes en een groen plantje erin.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 179 reviews.
0