Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Op pad met de kids ontdekkingskoffer voor de natuur met September8

Nieuw! Deze superleuke kids ontdekkingskoffer voor de natuur! Oke… deze zomer lijkt meer op de herfst. Zo jammer! Maar he, niet getreurd. Met de ontdekkingskoffer van September8 kun je ook met regenachtig weer op pad. Trek je laarzen aan en een regenjas en loop stampend door de plassen naar buiten.

Lekker naar buiten!

In de ontdekkingskoffer van September8 zit alles wat je nodig hebt om op ontdekking te gaan in de natuur. En dat is in de regen ook heel interessant. Want welke insecten komen er juist dan tevoorschijn. Bekijk ze maar eens goed van dichtbij en noteer ze in je notitieboekje.

Bezoek de vlindertuin!

Heb je genoeg geglibberd buiten? Of hou je het liever droog. Bezoek dan een vlindertuin bij jou in de buurt. Tropisch warm! En er is van alles te zien. Vlinders in allerlei kleuren. Kun je ze natekenen in je boekje? Als je goed kijkt tussen de bladeren vind je misschien nog een pop die binnenkort een vlinder wordt.

Maak je eigen herbarium!

Is het droog? Dan is dit het moment om op zoek te gaan naar mooie bloemen voor je eigen herbarium. Een herbarium is een boekje met planten en hun namen. Super leuk om zelf te maken. Ga op zoek naar mooie bloemen die je mag plukken. Pas op voor de brandnetels! Die kun je beter laten staan. Neem de bloemen voorzichtig mee terug in een doosje en leg ze thuis op een keukenpapiertje tussen twee boeken in. Even een weekje laten drogen en nu zijn de bloemen klaar om opgeplakt te worden in je boekje. Vergeet je hun namen er niet bij te schrijven?

Wil je ook een kids ontdekkingskoffer voor de natuur?

Ben je enthousiast geworden en wil je ook zo’n toffe koffer? Word dan member van September8 en ontvang iedere vakantie (zomer, herfst, winter en voorjaar) een toffe DIY box voor thuis.

Als je member wordt ontvang je van ons ook een gratis welkomstbox! Hierin zit een krukje en lontwol en daarmee kun je een tof krukje voor je kamer maken.

Al onze kidsboxen zijn ook als losse box te bestellen zolang de voorraad strekt.

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Week overzicht #15

Weekvlog Hi!  In deze weekvlog zijn we vooral druk met de voorbereidingen voor de meibox. Deze maken we op 18 april bekend. Wat we gaan

Lees verder »

Week overzicht #14

Weekvlog Hoooooi! Sarina is deze Paasdagen lekker kaarsen aan het dippen en aan het gourmetten. En Sarah verhuisd – met heel veel hulp! – alle

Lees verder »

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Meisje aan de keukentafel plakt bloemetjes in haar verzamel en notitieboekje.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 172 reviews.
0