Bekijk hier onze acties voor Vaderdag zondag 16 juni. DIY met hout, voor wie je zoveel houdt ;-). 

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Pief Paf Poef

Poef van lontwol!

De box van de maand mei is de poef van lontwol. Zo’n heerlijk chunky exemplaar wil toch iedereen in zijn of haar interieur? 

Foto credits: @like.it.like.deb

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs gaan altijd als eerste aan de slag met onze boxen. Zij testen de materialen, het patroon en video. Super belangrijk dus! En zij vinden het super leuk dat zij de sneakpreview hebben, de try-out, en niet geheel onbelangrijk; als eerste hun box als resultaat zien shinen in huis! Mike maakt altijd een toffe video voor ons op zijn eigen YouTube kanaal Mike’s Creatieve Wereld. 

Video Mike’s Creatieve Wereld  

Recensie van Mike over onze nieuwste box 

Mike is altijd super enthousiast, zo leuk! Hij laat altijd zien wat hij ontvangt, dus het pakket (en de papieren zak ritselt vrolijk mee). Hij toont je de inhoud, de making of, en het eindresultaat. Al zijn video’s zijn echt een aanrader om even te kijken. Hij gaat aan de slag met breien, haken, verven en je hebt een beeldscherm bombol inspiratie. 

All inclusief 

Zoals je kunt zien in Mike zijn video zit er altijd een instructie op papier in het pakket, het patroon. Zo lees je stap voor stap hoe je aan de slag gaat met de materialen die in deze box zitten: 

  • Lontwol Ivory
  • Lontwol Lichtgrijs
  • Kussenvulling
  • Tutorial op papier
  • De exclusieve video met instructie krijg je van ons per mail, nadat je de box ontvangen hebt
  • Geleverd in een mooie papieren zak 

Mike: “dit is echt onwijs leuk, we gaan met twee kleuren lontwol die poef maken”. En dat vonden wij ook wel heel uniek, met twee van die kleuren breien. Fijn om te horen dat onze ambassadeur ook zo enthousiast is : -) 

Merino wol tip

Merino wol zijn losse vezels die aan elkaar gekamt zijn tot een lont. Vandaar ook wel de term lontwol. Mike geeft een handige tip op 12 minuten in zijn video: “Als je de streng van lontwol een beetje in elkaar draait, dan is het wat steviger en trek je het minder snel uit elkaar, als het nog niet gebreit is”. Dit is handig wanneer je de nieuwe kleur gaat breien aan de eerste kleur die je hebt gebreit. 

Breien of spinnen 

Mike heeft ook nog wat wol over, hij heeft best wel strak gebreid. Dat vindt hij niet erg, want hij wil ook graag een keer spinnen met de merinowol. En dat kan heel goed! Naast breien is deze wol ook geschikt voor spinnen, evenals als vilten. 

Conclusie

“Makkelijk om te maken, onwijs leuk om te maken, met een onwijs leuk resultaat!”. 

YES! In the pocket. Doe je ook mee? 

En de katten hebben nog onwijs veel plezier van de zak 😉 gelukkig geen #katindezak

Kruk cadeau 

Wil je ook member worden bij ons? Tof! Je kunt je hier aanmelden. Blijf je langer dan 3 maanden lid (geen straf), dan krijg je ook het toffe krukje met lontwol cadeau. Mike showt zijn exemplaar op 6.05. Hij heeft een Ivoorkleurige hoes gebreid, we hebben op dit moment een grijs exemplaar voor je cadeau! En met die tweekleurige poef komt dat helemaal goed 😉 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Chunky poef met lontwol, gebreid in 2 kleuren.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 177 reviews.
0