Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Recensie Like It Like Deb – Ronde kussen met lontwol

DIY box januari22 van september18.nl (review)

Ambassadrice Debbie

“Vanaf Maart dit jaar ben ik ambassadrice van September18.nl. Sarah en haar team, vroeg mij toen der tijd of het mij leuk leek om haar diy boxen uit te proberen te testen en feedback te geven. Nou ik als echte diy-er vond dat natuurlijk ontzettend leuk! Dus ik zei volmondig JA! Nu zijn we alweer een paar maanden en een paar diy boxen verder en vind het nog steeds leuk om te doen. Het zijn zulke leuke boxen elke maand weer. We gaan alweer richting het nieuwe jaar en de laatste box van dit jaar staat op dit blog.

Aan de slag met de box van januari, het kussen van lontwol

Het nieuwe jaar gaat bijna beginnen, dus staat de nieuwe diy box voor de maand Januari22 alweer klaar om getest te worden. Ik gaan voor de maand Januari aan de slag met lontwol! We gaan een leuke ronde kussen breien.

Leuk om te doen en niet moeilijk!

Conclusie:  Mijn kussen is af en ik ben heel blij met het eindresultaat! Het is leuk om te doen en niet zo heel moeilijk om te maken. En hij staat zo leuk in mijn interieur. Hij past er mooi bij!” 

Lees deze en andere fantastische blogs van Debbie hier.

Meedoen met de box van januari?

Wil jij net als Debbie aan de slag met deze box? Meld je dan aan voor 1 januari als member en doe ook mee.  See you soon?!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Bol lontwol in de kleur blush, een biologisch geverfde zachtroze lontwol 27 micron voor breien, spinnen, haken en macramé.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0