Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Ambassadeurs van september18.nl 

Iedere maand ontvangen onze ambassadeurs de box van september18.nl. Zij testen het patroon en de video, en ze maken mooie inspirerende foto’s en video’s van het eindresultaat. Onze ambassadeurs zijn fan van september18.nl, en wij zijn fan van hun! Benieuwd wat ze vonden van de box van juli? De wandhanger met lontwol? Komt ie! 

Happyhandmadeliving 

Macramé een wandhanger met lontwol 

“Toen ik gevraagd werd om met de juli box van September18.nl aan de slag te gaan hoefde ik niet na te denken. Want hoe tof is het om iets met lontwol te maken, deze keer macramé je een wandhanger met lontwol. Ik ben al jaren fan van lontwol, je kunt er echt de prachtigste items voor je interieur mee maken.” 

Het eindresultaat zie je bij de blogpost als afbeelding 😉 

Lees de hele blog recensie van Miranda Haasdijk @100procentmiranda hier

Like it like deb

Diy box Juli21 van September18 (review)

“Wat vind ik van de diy box van de maand Juli21 van September18?

Lees de hele blog van Debbie hier!

Mike’s creatieve wereld

Ook Mike is iemand die de box als eerste ontvangt om het patroon te testen. We proberen vaak om ook direct te video te sturen, maar dat lukt niet altijd. Gelukkig zijn onze ambassadeurs heel creatief, en kunnen ze goed uit de voeten met het patroon. Waar nodig geven ze ons nog tips, zoals Mike die aangeeft dat een stok van 30 cm aan de krappe kant is (we hebben er dus 50 cm van gemaakt) zodat de members een compleet pakket hebben met een patroon op papier en video. 

Bekijk al Mike zijn creatieve video’s hier

By Greet 

Ik ben helemaal in love met deze hanger van lontwol!

“Hij is zelfgemaakt met behulp van de juli21 DIYbox van @september18.nl
Als je wel eens iets gedaan hebt met macramé is het een makkie. En anders zou ik eerst de basisknoop even oefenen met touw. Maar zoals iedere box van @september18.nl zit er weer een duidelijke omschrijving bij die je stap voor stap er doorheen lijdt!
Deze maand is de box ontworpen in samenwerking met @elmapluim
Ik ben in ieder geval erg blij met deze nieuwe aanwinst in huis!”

Je volgt By Greet met haar account over interieur, DIY en fotografie hier op instagram

Sanne 

#diy #wandhanger #macrame #macramé #macramewallhanging #macramê #macrame_community #macramemakers #macramemovement #macramelove #wallhanging #wallhangings #wallhangingdecor #wallhanger

“Ik ben blij met mijn hele grote wandhanger van lontwol! Een snel en makkelijk project om te knopen, maar met groots resultaat. Super tof om in je huis te hangen, maar bijvoorbeeld ook onder je overkapping tijdens de warme zomeravonden is dit een echte eyecatcher.” 

Je volgt Sosanne85 hier op instagram!

Geen box missen van september18.nl?!

Meld je dan nu aan om ook member te worden van ons toffe maandelijkse DIY abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0