Meld je voor 1 maart ’24 hier aan als nieuwe member en profiteer blijvend van een lagere member prijs. Vanaf 1 maart gaat de maandelijkse prijs omhoog.
Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

September18.nl staat op de Online Creamarkt

Blok vast deze data in je agenda

Wij hebben super leuk nieuws! Komend weekend, 25, 26 en 27 september en het weekend daarna, 2, 3 en 4 oktober staan wij op de Online Creamarkt, georganiseerd door @handwerkmarkt & @handmadeinholland.

Digitale markt

Op deze digitale markt vind je allerlei makers die hun prachtige producten aanbieden en workshops geven. Een super inspirerende plek voor liefhebbers van creatief en handmade!

Wat bieden we aan

Super leuke boxen, helemaal compleet zoals je dit van ons gewend bent. Dus alle luxe materialen erin, een patroon op papier met tips en natuurlijk een online video tutorial. De boxen zijn op de Online Creamarkt lekker voordelig geprijst. Ook als member kun je terecht op de Online Creamarkt. Nog niet zo lang, of nog geen member. Dan kun je onze leukste boxen die je gemist hebt direct met korting shoppen.

Gratis workshop

Ook bieden we een gratis workshop aan : -) En kun je ook hiervan het materialen pakket bestellen. Kom je ook een kijkje nemen in onze digitale kraam? See you there! www.onlinecreamarkt.nl

ps. Deze geweldige avatar van de afbeelding is gemaakt door @marjomaakt 

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Een ivoorkleurige woondeken wordt gebreid op tafel door middel van armbreien.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 171 reviews.
0