Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Wij maken heel graag dingen van wol zoals een babykrib van lontwol. Op 11 juni van 12 tot 16 uur vindt de Buik & Baby Bazaar plaats in Den Helder. Seriene Babyspa uit Schagen heeft gevraagd of wij samen met hun bij de stand willen staan. Natuurlijk, want wij zijn dol op baby’s en hebben toffe DIY pakketten speciaal voor deze kleinste september18 fans!

Maar aangezien ik zelf hoogzwanger ben zal ik niet aanwezig zijn. 😉 Angeliene van Seriene heeft een paar babydekentjes en een babykrib van ons meegekregen om te laten zien. We hebben een leuke korting op deze babypakketten.

Wat is er zo fijn aan een babykrib van lontwol?

Een krib of babynestje van lontwol is een “nestje” wat je kunt neerleggen in de box, wieg of kinderwagen. Vaak gecombineerd met een hydrofiele doek en / of een katoenen of zijden lakentje waar jouw kindje op ligt.

Het babynestje kun je met dit pakket zelf met de hand breien.

Lontwol is 100% natuurlijk, antibacterieel en helpt om de lichaamstemperatuur van jouw baby te reguleren (baby’s hebben nog geen interne thermostaat). Koel in de zomer en warm in de winter. Kraamverzorgsters zijn erg blij wanneer dit wollen nestje wordt gebruikt voor de pasgeboren baby!

Kom langs in de stand van Seriene Babyspa

Bij de stand van Seriene worden leuke spelletjes gedaan en kun je verschillende prijzen winnen. Angeliene vertelt jullie graag alles over haar babyspa en de cursussen die ze geeft. Echt leuk om even te kijken als je zelf zwanger bent of net een baby hebt gekregen.

Wie wat waar?

De Buik & Baby Bazaar vindt plaats op zondag 11 juni van 12 tot 16 uur in Hotel Den Helder. Je vindt hier meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0