Bekijk hier onze acties voor Vaderdag zondag 16 juni. DIY met hout, voor wie je zoveel houdt ;-). 

Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Slapen op of onder een zijden lakentje

Het is één van de leukste momenten als je een baby verwacht, het uitzoeken en stylen van de kinderkamer. En de keuze is echt reuze… En natuurlijk is de lamp, de commode, en het behang ook heel belangrijk, maar het veilig slapen is tegenwoordig belangrijker dan ooit.  Het begint al met de intake door de kraamverzorgster en de flyers die je krijgt over veilig slapen.

Een zijden laken kan een bijdrage leveren aan veilig en lekker slapen. Want geloof ons, dat lekker slapen is voor je baby een must, maar ook voor jouwzelf. Aiaiaiai. Ben je benieuwd waarom slapen op en onder zijde voor jouw baby zo fijn is? Hier de voordelen op een rij:

  •  Het slapen op of onder zijde is vochtregulerend
  •  Zijde is temperatuur regulerend
  •  Zijde hypoallergeen
  •  De luchtige stof is ademend
  •  Natuurlijke uitstraling
  • zacht en aangenaam gevoel
  •  Zijde is het beste bij een gevoelige huid / eczeem

Je kunt het lakentje ook gebruiken voor in de maxi-cosi, in de box, op de bank, op de grond over het speelkleed, enz. De lakentjes van september18 zijn er in verschillende kleuren en maten. Een maat speciaal voor de wieg, wiegenlaken 70 x 100 cm. En speciaal voor een ledikantje, lakentje van 100 x 140 cm.

Sleep well baby!

Ps. Helemaal leuk! Het lakentje van je baby matchen met jouw kussenhoezen. Slapen op zijde is bovendien fantastisch voor je huid en haren. En aangezien je toch al weinig tijd hebt met een baby, is het reuze fijn als het slapen op zijde twee vliegen in één klap vangt. Slapend mooi worden!

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

Speelgoed zak met een macrame techniek.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 177 reviews.
0