Lekker creatief bezig zijn - voor iedereen!

Het is één van de leukste momenten als je een baby verwacht, het uitzoeken en stylen van de kinderkamer. En de keuze is echt reuze… En natuurlijk is de lamp, de commode, en het behang ook heel belangrijk, maar het veilig slapen is tegenwoordig belangrijker dan ooit.  Het begint al met de intake door de kraamverzorgster en de flyers die je krijgt over veilig slapen.

Een zijden laken kan een bijdrage leveren aan veilig en lekker slapen. Want geloof ons, dat lekker slapen is voor je baby een must, maar ook voor jouwzelf. Aiaiaiai. Ben je benieuwd waarom slapen op en onder zijde voor jouw baby zo fijn is? Hier de voordelen op een rij:

Je kunt het lakentje ook gebruiken voor in de maxi-cosi, in de box, op de bank, op de grond over het speelkleed, enz. De lakentjes van september18 zijn er in verschillende kleuren en maten. Een maat speciaal voor de wieg, wiegenlaken 70 x 100 cm. En speciaal voor een ledikantje, lakentje van 100 x 140 cm.

Sleep well baby!

Ps. Helemaal leuk! Het lakentje van je baby matchen met jouw kussenhoezen. Slapen op zijde is bovendien fantastisch voor je huid en haren. En aangezien je toch al weinig tijd hebt met een baby, is het reuze fijn als het slapen op zijde twee vliegen in één klap vangt. Slapend mooi worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0