Ik wil graag DIY member worden! Kies je GRATIS welkomstcadeau en profiteer direct van korting op je verzending en losse boxen!

Klik hier voor 10% korting

Stippen met September18

Geschreven door Lisanne Multem van HAPPYHANDMADELIVING

Wees wel op tijd als je ook wilt dot painten, want je kunt daarvoor tot uiterlijk 9 juli lid worden. Omdat ik groot fan ben mag ik jullie zelfs een speciaal HHL abonnement aanbieden. En ja dat kan ook nog samen met het krukje als welkomstcadeau, dat is toch helemaal te gek! Met de code: HAPPYHANDMADELIVING krijg je elke maand 10% korting op je lidmaatschap. Wil jij dat ook? Klik dan even HIER

De weken vliegen voorbij, en de maanden dus ook. Wanneer de nieuwe maandbox van September18.nl bezorgd wordt weet je dat er weer een maand voorbij is gevlogen. Ik merk dat het inmiddels al wel volop drukker wordt en dat mijn agenda weer helemaal volloopt. En die rustigere periode vond ik eigenlijk helemaal niet zo verkeerd. De aanleiding ertoe was natuurlijk wel minder…

Gelukkig werk ik nog wel steeds vanuit huis en daar ben ik erg blij om. Dat ik die mogelijkheid heb ook vooral, want dat kan helaas niet iedereen. Nu het weer drukker wordt merk ik dat ik echt behoefte heb aan minimaal een halve dag in de week dat ik lekker kan relaxen. Daar zijn deze DIY boxen zo fijn voor! Even lekker niks anders doen dan iets moois maken.

De box van de maand juli is ook weer zo tof! Iets heel anders dan dat we het afgelopen jaar maakte. Dit x gaan we namelijk dot painten! Je maakt een heel leuk bordje met een toffe print. Dot painting moet je gedaan hebben, het is een toffe techniek waar je een complete hobby van kunt maken. En je komt er alleen achter of het jouw ding is, door het te proberen. Ik zie dat heel veel haaksters, ook dol zijn op het stippen. Net als haken geeft ook stippen fijne ontspanning en je maakt ook iets heel leuks!

En dat met een stap voor stap beschrijving natuurlijk. Want met behulp van het filmpje is het heel gemakkelijk. Dat vind ik zo fijn aan de DIY kits van September18.nl, je hoeft niet bang te zijn dat je er niet uitkomt. Met de tutorialvideo en de stap voor stap omschrijving lukt het echt iedereen.

Momenteel is het helemaal het perfecte moment om lid te worden van deze maandelijkse DIY box. Want je krijgt nu het DIY pakket voor het maken van het lontwol krukje als welkomstcadeau! GRATIS dus! Hoe tof is dat!!! Dat is mijn alttime favoriete project van vorig jaar en dat kun jij dan dus ook nog maken. Lees HIER alles over deze leuke actie.

Deel deze DIY met iemand die dit ook leuk vindt :

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Bekijk meer van onze DIY Tips

Kom je er niet uit?

Neem met ons contact op

DIY pakket stippen op servies, bordje beschilderd met deze techniek.
De waardering van september18.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 180 reviews.
0